Nogomet

Wales ostao bez kapetana za ogled s Hrvatskom

Krešimir Milić • srijeda, 04.10.2023.
Wales ostao bez kapetana za ogled s Hrvatskom
Foto: EPA

Reprezentacija Walesa bit će bitno oslabljena u ogledu s Hrvatskom. Aaron Ramsey otpao je s popisa zbog ozljede desnog koljena…

Hrvatska će 15. listopada gostovati kod Walesa u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, a domaća momčad će za taj ogled biti bitno oslabljena.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kako javlja britanski BBC, Wales je ostao bez kapetana Aarona Ramseyja koji je otpao s popisa za kvalifikacijske oglede zbog ozljede. Riječ je o ozljedi desnog koljena zbog koje će vrlo vjerojatno morati ići na operaciju.

U njegovom odsustvu kapetansku vrpcu bi trebao preuzeti suigrač Ivana Perišićai z Tottenhama Ben Davies. Osim Ramseyja, u momčadi Roberta Pagea neće biti ni Brennana Johnsona, a na popis dolaze Charlie Savage i Owen Beck kojima je ovo prvo seniorsko reprezentativno okupljanje.

Wales na ljestvici zaostaje tri boda iza Hrvatske i Turske te su izjednačeni s Armencima sa sedam bodova. Prije ogleda protiv Hrvatske, koja ima utakmicu manje, Wales će odigrati prijateljski ogled s Giblartarom u Wrexhamu 11. listopada, a Hrvatsku 12. listopada čeka kvalifikacijski ogled protiv Turske na osječkoj Opus Areni.

FOTO: EPA/Neil Hall

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!