Nogomet

Kramarićeva situacija nije dobra, upitan je za nastup i u studenom

Branimir Korać • utorak, 17.10.2023.
Kramarićeva situacija nije dobra, upitan je za nastup i u studenom
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je poraze od Turske i Walesa koji su je stavili u velike pobleme u utrci za prva dva mjesta u skupini i prolaz na Europsko prvenstvo. Itekako se osjetilo koliko nedostaju oni koji su bili odsutni zbog ozljeda...

Iako je nerijetko bio na udaru kritika, sada se jako dobro vidjelo koliko reprezentaciji nedostaje Andrej Kramarić. Hrvatska nije bila opasna prema naprijed, a Kramarić je jedan od igrača koji si sam može stvoriti priliku i permanentna je opasnost za protivnika.

Igraj na utakmice kvalifikacija za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Protiv Turske i Walesa nije mogao nastupiti, pojavio se na okupljanju reprezentacije, odradio je terapiju i vratio se u klub jer je bilo jasno da nema šanse da se pripremi za ove dvoboje.

No, kako pišu Sportske novosti, to nije jedini problem. Kramarič bi mogao propustiti čak i dvoboje u studenom za kraj kvalifikacija.

Njegova ozljeda mišića je poprilično nezgodna, ruptura koju je zaradio je od čak devet centimetara te se predviđa kako će biti van travnjaka četiri ili pet tjedana.

Hrvatska protiv Latvije igra za točno mjesec dana i vrlo je upitno hoće li Kramarić prije toga odraditi minute u dresu Hoffenheima i hoće li uopće biti na sto posto do Latvije.

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!