Ostali sportovi

Odbojkašice Mladosti dobit će novog trenera, Stojaković napustio klupu

Sportnet, Branimir Korać • ponedjeljak, 11.12.2023.
Odbojkašice Mladosti dobit će novog trenera, Stojaković napustio klupu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Miodrag Stojaković nije više trener zagrebačke Mladosti. Klub je potvrdio kako je došlo do raskida suradnje...

Odbojkašice Mladosti, aktualne prvakinje Hrvatske i osvajačice Kupa Hrvatske Snježane Ušić, od ponedjeljka 11. prosinca ostale su bez prvog trenera Miodraga Mikija Stojakovića.

Igraj na odbojkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon zajedničkog sastanka direktora kluba Darka Antunovića sa sada već bivšim trenerom Stojakovićem, Antunović je izjavio:

"Radi se o sporazumnom raskidu, nakon zajedničkog sastanka došli smo do zaključka da je tako najbolje za ekipu i klub. U posljednje je vrijeme došlo do određenog pada forme i rezultata u ženskoj ekipi i morali smo brzo reagirati. Nažalost, uvijek je najnepopularnija mjera u ovom dijelu sezone rastanak s trenerom, jer on na neki način snosi i najveći teret krivice, a i lakše je promijeniti njega nego dio ekipe. Do daljnjega će ekipu voditi kao trener njegov dosadašnji prvi pomoćnik Darko Nojić, i to već od utorka kada u gostima igramo zaostali susret Superlige protiv Osijeka. S dosadašnjim smo se trenerom Stojakovićem rastali u vrlo korektnim odnosima."

Stojaković je bio trener Mladostašica od početka lipnja 2022. godine, dakle na klupi u Domu odbojke proveo je sezonu i pol, osvojivši pri tome naslov prvakinja Hrvatske te pobjednica domaćeg kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!