Ostali sportovi

Odbojkašice Mladosti godinu završavaju domaćim susretom protiv Linza

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 19.12.2023.
Odbojkašice Mladosti godinu završavaju domaćim susretom protiv Linza
Foto: Daniel Kasap/HINA

Odbojkašice Mladosti polusezonu Superlige su završile na drugom mjestu sa skorom 10-1, no posljednji ovogodišnji susret biti će u Srednjeeuropskoj MEVZA ligi, u srijedu 20. prosinca od 18.30 sati, u Domu odbojke, protiv austrijske ekipe Oberbank Steelvolleys Linz Steg. Zagrepčanke u MEVZA ligi imaju šest bodova i skor 2-1, dok su Austrijanke bez pobjede u tri susreta.

Uoči ove utakmice trener Mladosti Darko Nojić, koji je zamijenio donedavnog trenera Miodraga Stojakovića, kojem je bio pomoćnik, reći će:

Igraj na utakmice MEVZA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Linz je pokušao odgoditi utakmicu, no nismo im nažalost mogli izaći u susret jer nam je idući mjesec prebukiran, o čemu smo im i poslali naš raspored da se uvjere. Navodno nemaju sve strankinje na dispoziciji, a imaju čak pet Amerikanki. Uglavnom, odradit ćemo taj susret a onda slijedi kraći odmor", kaže Darko Nojić, i dodaje:

"Linz je izgubio prije neki dan od Innsbrucka, pogledali smo taj susret i upoznali se s njihovom igrom. Najkraće, ako mi budemo na našem nivou, ukoliko budemo pravi, mislim da se možemo ostvariti pobjedu bez nekih većih problema."

Ovo će biti treći samostalni susret novog trenera Mladosti, pa ako se može izvući neka konstanta iz prethodna dva protiv Osijeka i Vukovara, koja su bile brzinske pobjede, onda...

"Šok-terapija je djelovala, no to je i bilo očekivano, uvijek je tako kod promjene trenera. Da, odradili smo dvije dobre utakmice, zabilježili dvije uvjerljive pobjede i vratili možda malo poljuljano samopouzdanje. Uglavnom, nakon ove stanke očekujem da ipak malo drugačije igramo, imam neke taktičke ideje koje želim sprovesti u djelo. Nakon utakmice s Linzom imamo slobodno do iza Božića, također i dva dana oko Nove godine, a sve ostalo ćemo provesti radno. Biti će dovoljno vremena za odmor", na kraju će ukratko trener Mladosti Darko Nojić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!