Košarka

Bogdanovićev suigrač zbog ozljede će izbivati s terena do dva tjedna

Filip Mihoković • subota, 30.12.2023.
Bogdanovićev suigrač zbog ozljede će izbivati s terena do dva tjedna
Foto: EPA

Detroit Pistonsi morat će prekinuti niz od 28 uzastopnih poraza bez centra Isaiaha Stewarta. Stewart je uganuo palac desne noge te će propustiti barem deset dana zbog rehabilitacije...

Još jedna u nizu od loših vijesti za Pistonse. Unatoč sjajnim partijama Bojana Bogdanovića i Cadea Cunninghama, još uvijek nisu uspjeli prekinuti negativni niz. Najbliže su došli tome u prošlom susretu protiv Boston Celticsa gdje su imali i značajno vodstvo koje su do kraja ispustili i izgubili u produžecima. Pomaci u igri su vidljivi, no rezultat i dalje izostaje.

Igraj na Premiership na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U porazu protiv Celticsa nije sudjelovao Isaiah Stewart koji je prije nekoliko tjedana protiv Philadelphije zadobio uganuće nožnog palca te je od tada igrao kroz bol. Stručni stožer Pistonsa ipak se odlučio rehabilitaciju, ocjenjujući da je rizik potencijalnog pogoršanja ozljede veći od potrebe da centar bude na terenu.

Stewart je ove sezone na prosjeku od 10.4 poena i sedam skokova, te je važan dio obrane Pistonsa koja je i s njim na terenu djelovala neorganizirano. Klub će ozljedu igrača evaluirati od dana do dana pa je moguće da se centar vrati na parket i prije nego je procijenjeno.

Pistonsi će pokušati bez njega prekinuti najduži negativni niz u povijesti NBA lige, a prvu šansu za to dobit će 30. prosinca protiv Toronto Raptorsa.

FOTO: EPA/JUSTIN LANE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!