Košarka

Zadrani najavljuju polufinale: 'Prošla utakmica koju smo igrali s njima može nam biti upozorenje'

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 16.02.2024.
Zadrani najavljuju polufinale: 'Prošla utakmica koju smo igrali s njima može nam biti upozorenje'
Foto: Zvonko Kucelin/HINA

Trener Zadra Danijel Jusup i igrač Dario Drežnjak najavili su polufinalni ogled protiv Cedevite Junior u polufinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića. Jusup je istaknuo posljednji međusobni dvoboj ove dvije ekipe koji su Zadrani dobili s četiri razlike...

Veliku podršku imao je Zadar u četvrtfinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića protiv Splita, a danas će u polufinalu zasigurno imati još veću. Dvoboj s Cedevitom Junior najavio je trener Danijel Jusup, prenosi službena stranica Zadra.

Igraj na Cedevita Junior - Zadar na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"To je jedna mlada, poletna momčad koja je stvarno dobro odigrala protiv Dinama. Bez obzira na to što ime nedostaje jedan ili dva igrača, moramo ih shvatiti ozbiljno, kao svakog protivnika, igrati na najvišoj razini koju možemo. Prošla utakmica koju smo igrali s njima može nam biti upozorenje, bilo je neizvjesno do samog kraja. I ovom prilikom zahvaljujem navijačima na podršci, nadam se da će doći u velikom broju i da ćemo opet biti zajedno."

Polufinalna utakmica igra se s početkom u 20 sati, odmah nakon dvoboja Cibone i Dubrave. Susret je najavio i Dario Drežnjak koji je u polufinalu odigrao nešto više od 20 minuta.

"Cedevita Junior je momčad dobro popunjena na svim pozicijama, mladi su, imaju dosta talenta, igraju brzu košarku, a igra se jedna utakmica. Ulozi su veliki, ključ će biti zadržati fokus i dati maksimum kao u prvoj utakmici. Očekujemo opet i veliku podršku s tribina."

U prvoj međusobnoj utakmici ove sezone Zadar je slavio s 89:68, a u drugoj, odigranoj početkom godine, pobijedio je s četiri razlike u Zagrebu (101:97).

SuperSport Kup Krešimira Ćosića

polufinale

Dubrava67:80Cibona
Cedevita Junior72:83Zadar

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!