Košarka

Badžim: 'Nismo loše igrali, ali Francuska je zasluženo slavila'

Branimir Korać • subota, 24.02.2024.
Badžim: 'Nismo loše igrali, ali Francuska je zasluženo slavila'
Foto: fiba.basketball

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je poraz na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Gostovala je kod Francuske koja je bila bolja sa 73:61...

Očekivano vrlo težak susret imala je Hrvatska protiv Francuske. Fizički moćan domaćin stvarao je dosta problema Hrvatskoj koja je u tom segmentu teško parirala.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim ipak nije dopustila Francuskoj da se još više odvoji, cijlim tijekom susreta bila je na nekom dohvatljivom zaostatku, no nije mogla potpuno uhvatiti priključak.

"Zaslužena pobjeda Francuske. Mislim da nismo loše igrali, ali nismo dobro odgovorili na njihovu agresivnost. Tu smo izgubili neke lopte pa su došli do laganih poena i poslije smo im cijelu utakmicu pokušavali ponovno doći blizu, ali nije bilo ni sreće, a ni preciznosti. Fizički su moćni igrači, ne znaš koji u boljem klubu igra. Ali dobro, idemo dalje. U ponedjeljak imamo novu utakmicu, sad se okrećemo prema Cipru i to trebamo pobijediti", istaknuo je Roko Badžim.

Pobjeda Francuza nije neočekivana, kao što nije neočekivana i pobjeda BiH protiv Cipra. Isto tako očekuje se i pobjeda Hrvatske protiv Cipra u ponedjeljak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!