Rukomet

[VIDEO] Sigurdsson: 'Ovdje me ne zanima stil igre, bitna je samo pobjeda'

Branimir Korać • srijeda, 13.03.2024.
[VIDEO] Sigurdsson: 'Ovdje me ne zanima stil igre, bitna je samo pobjeda'
Foto: Damir Senčar/HINA

Hrvatska rukometna reprezentacija spremna je za nastup u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Izbornik Dagur Sigurdsson zadovoljan je kako se radilo tijekom priprema.

Vremena za pripremu bilo je malo, no Sagur Sigurdsson nije izgledao zabrinuto.

Igraj na utakmice kvalifikacija za OI na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Osjećam se vrlo dobro, naravno da bi bilo lakše da smo imali dva tjedna priprema i dvije pripremne utakmice kako bi sve provjerili, ali tako je kako je. Niti ostale momčadi nisu imale puno vremena za pripremu, naravno, one nisu mijenjale trenera, ali vidjet ćemo što će se dogoditi.", kaže Sigurdsson i dodaje:

"Prilično sam zadovoljan, posebno posljednjim treninzima, dio igrača pridružio nam se u ponedjeljak. Imamo stvarno vrlo malo vremena, ali niti našim protivnicima nije lako, oni ne znaju što ćemo mi napraviti."

Sama igra sutra neće biti toliko bitna koliko će biti bitan rezultat.

"Prerano je za suditi, to ćemo moći kroz neko vrijeme. Sutra me neće zanimati stil igre nego samo želim pobjedu, to je ono najvažnije. Ne trebaju mi nekakve youtube kombiancije i golovi, samo je pobjeda bitna."

"Samo dvije momčadi idu dalje, a svaka može pobijediti onu drugu u ovoj skupini. Svaki gol možda će biti bitan. Za to moramo biti spremni."

VIDEO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!