Košarka

Celticsi se vratili pobjedama, Hawksi nisu iznenadili i Buckse

Branimir Korać • nedjelja, 31.03.2024.
Celticsi se vratili pobjedama, Hawksi nisu iznenadili i Buckse
Foto: EPA

Subota u NBA ligi donijela je samo tri utakmice. Pobjede su odnijeli favoriti - Boston Celtics, Milwaukee Bucks i Orlando Magic...

Nakon dva poraza od Atlanta Hawksa, Boston Celticsi oporavili su se pobjedom kod New Orleans Pelicansa. Najbolja momčad lige slavila je u gostima sa 104:92 i tako spriječila prvi ovosezonski niz od tri vezana poraza. Pelicansi su dobro otvorili utakmicu i nije im puno trebalo da dođu do uvjerljive prednosti, ali nastavak je pripao Bostonu koji odlazi do pobjede. U drugom poluvremenu limitirao je domaćina na samo 35 poena.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Boston su predvodili Jayson Tatum s 23 poena i devet skokova i Kristaps Porzingis s 19 poena i deset skokova. Kod Pelicansa Zion Williamson ubacio je 25 poena uz devet skokova, a CJ McCollum 24 poena uz pet asistencija.

Hawksi su dva puta u četiri dana svladali Boston Celticse, ali Buckse nisu uspjeli svladati. Milwaukee je upisao pobjedu 122:113 i to uz sjajan nastup Giannisa Antetokounmpa. Briljirao je i na drugoj strani Bogdan Bogdanović, međutim Hawksima nije bilo dovoljno.

Giannis je upisao 36 poena, 16 skokova i osam asistencija, a Khris Middleton 21 poena te po šest skokova i asistencija. Kod Hawksa Bogdanović je stao na 38 poena i deset skokova, a Dejounte Murray je dodao 20 poena, osam skokova i 12 asistencija.

Orlando Magic nije imao nikakvih problema protiv Memphisa, upisao je vrlo uvjerljivu pobjedu 118:88. Magic je trenutno peti na Istoku i u dobroj poziciji da propusti play-in dok je Memphis 13. na Zapadu i već je eliminiran iz borbe za play-in.

Kod pobjednika po 15 poena upisali su Wendell Carter (13 skokova), Jalen Suggs i Cole Anthony. Kod Memphisa Jordan Goodwin ubacio je 16 poena uz 11 skokova, a Brandon Clarke 13 poena.

NBA:
New Orleans Pelicans - Boston Celtics 92:104
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 113:122
Orlando Magic - Memphis Grizzlies 118:88

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!