Ostali sportovi

Alen Babić tehničkim nokautom u šestoj rundi svladao nedoraslog Britanca Robinsona

Mihaela Bradovski • nedjelja, 31.03.2024.
Alen Babić tehničkim nokautom u šestoj rundi svladao nedoraslog Britanca Robinsona
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Alen Babić vratio se u ring i nakon gotovo godinu dana pauze odradio meč. Protivnik mu je bio Britanac Steve Robinson koji nije bio ravnopravan protivnik...

Alen Babić ponovno je u ringu, ponovno dominira i pobjeđuje. U povratničkom meču u Londonu je potpuno nadboksao Britanca Stevea Robinsona.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Britanac je primio ogroman broj udaraca, bilo je tu i onih teških koji su ga pošteno uzdrmali, međutim odbijao je pasti iako je u nekim trenucima bila prava enigma kako Robinson još uvijek stoji na nogama.

Od prve runde sve je bilo u znaku Babića, od prvog aperkata u klinču koji je pošteno uzdrmao Britanca i nakon toga više niti jednom Robinson nije izgledao kao borac koji bi se mogao vratiti u meč.

Babić je u svakoj rundi imao dobre serije, pokušavao je završiti meč čim prije, pogađao je Britanca, ali tek sredinom šeste runde mučenje je završeno.

Sudac u ringu odlučio je prekinuti borbu nakon što je bilo jasno da se Robinson više ne može braniti, sruke su bile sve spuštenije, a Babićevi udarci jaki i precizni.

Zaslužena, ali i očekivana pobjeda hrvatskog boksača kojem je ovo bila 13. profesionalna borba i 12. pobjeda. Jedini poraz upisao je u prošlom meču protiv Poljaka Rozanskog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!