Hrvatski Kup, osmina finala, 29.10.2008, 14:00 h
Moslavina
Moslavina 0:2 Slaven Belupo
Slaven Belupo

Slaven uspješan u Kutini

Zoran Zdelar • srijeda, 29.10.2008.
Slaven uspješan u Kutini
Foto: Sandro Donda

Slaven Belupo uspio je unatoč solidnom otporu Moslavine izboriti bez većih problema plasman u četvrtfinale Hrvatskog Kupa...

Koprivnički prvoligaš gostovao je danas u Kutini u osmini finala Hrvatskog Kupa, a nogometaši Slaven Belupa uspjeli su na kraju izboriti mjesto u četvrtini finala i nove dvije utakmice. Moslavina je pružila prilično solidan otpor objektivno nadmoćnijem protivniku, a koliko je Mile Petković ozbiljno shvatio ovaj dvoboj potvrđuje i činjenica da je u subotu čak i gledao njihovu prvenstvenu utakmicu.

Moslavina je imala manjih problema sa sastavljanjem prve postave s obzirom na nekoliko izostanaka igrača, ali unatoč tome su uspjeli čak sat vremena sačuvati svoju mrežu netaknutom. Slaven Belupo u vodstvo je stigao tek u 60. minuti kad je precizan bio Kristijan Čaval.

Gosti u Kutini propuštaju u drugom dijelu utakmice realizirati nekoliko odličnih prilika, ali su prolaz dalje ipak uspjeli izboriti s nešto uvjerljivijom pobjedom nakon što je malo prije posljednjeg sučevog zvižduka mrežu Moslavine uspio zatresti i Mario Jurić postavivši konačnih 2:0.

Mile Petković ovog puta nije dozvolio nogometašima Moslavine da ga iznenade i izbace iz Hrvatskog Kupa, kao što su to bili učinili prije tri godine kada je Moslavina pobijedila momčad Zagreba koju je u to vrijeme upravo on vodio.

Hrvatski Kup

osmina finala

Konavljanin0:2Hajduk
Pomorac2:0Varaždin
Moslavina0:2Slaven Belupo
Zagora2:1Karlovac 1919
Hrvatski dragovoljac0:6Dinamo
Oriolik0:4Cibalia
Zadar4:5 **Rijeka
Inter-Zaprešić0:2Zagreb

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!