Košarka

"Bilo je teško vratiti se"

Vedran Babić • utorak, 08.09.2009.
"Bilo je teško vratiti se"

Jučerašnji junak protiv Izraela, Nikola Vujčić, večeras nije odigrao istu ulogu premda je s devet koševa u posljednjoj četvrtini vratio nadu u preokret...

"Grčka je odigrala fantastičnu drugu četvrtinu i preuzela veliko vodstvo. Poslije toga je bilo jako teško vratiti se u igru. Pokušali smo ih iznenaditi kao oni nas prije dvije godine, ali nismo imali dovoljno vremena", izjavio je nakon utakmice Vujčić, strijelac 13 koševa.

Grčki šuter Nikos Zisis priznao je da nije očekivao ovakvu utakmicu: "Zaista sam iznenađen kako smo dobro odigrali. Ipak imamo mladu momčad i neki igrači nemaju toliko iskustva u ovim natjecanjima. Još uvijek moramo raditi na nekim stvarima kako bi rezultati u budućnosti bili još bolji, no ne mogu reći da nisam zadovoljan ovime što smo prikazali do sada."

Vezane vijesti

Trener Grka, Jonas Kazlauskas: "Jako sam sretan zbog pobjede i naše igre prikazane u prvom dijelu. To kao da je bio nastavak jučerašnje dobre utakmice protiv Makedonije. U drugom dijelu smo, međutim, malo izgubili snagu, ali raduje me činjenica što smo uspjeli ostati fokusirani i što nismo ispustili konce igre iz naših ruku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!