Košarka

Orlando ne zna za poraz

Mihaela Bradovski • utorak, 20.10.2009.
Orlando ne zna za poraz

Orlando Magic nastavio je noćas sa savršenim igrama u pripremnom razdoblju s ubilježenom sedmom pobjedom. Pobjede su ostvarili i Houston i Atlanta...

Orlando Magic je upisao i šestu pobjedu u pripremama za novu sezonu i još uvijek je nepobjediv na ovim pripremama. Noćas su svladali u gostima Chicago Bullse sa 101:98 u neizvjesnom susretu u kojem im je vodstvo u zadnjoj minuti donio tricom Ryan Anderson nakon čega je dva slobodna bacanja ubacio i Dwight Howard što je bilo dovoljno za pobjedu. Howard s 18 poena i deset skokova je bio najbolji kod Orlanda, a John Salmons s 19 poena kod Chicaga.

Četvrtu pobjedu upisala je Atlanta, ovaj put protiv Washingtona sa 113:95. Wizardsi bez Arenasa, Jamisona i Millera nisu imali šanse protiv jake Atlante i 16 poena i šest skokova Marvina Williamsa. Na drugoj strani 19 poena i šest asistencija imao je Randy Foye.

Visokom razlikom pobijedio je Houston koji je sa 105:85 bio bolji od Oklahome. Kada su Rocketsi poveli u trećoj četvrtini, više nisu gubili prednost i ona je rasla do kraja utakmice. Chase Budinger ubacio je 17 poena kod pobjednika, a Kevin Durant 20 poena kod poraženih.

NBA pripreme:
Atlanta Hawks - Washington Wizards 113:95
Chicago Bulls - Orlando Magic 98:101
Houston Rockets - Oklahoma City Thunder 105:85.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!