Košarka

Rose upitan za start sezone

Mihaela Bradovski • utorak, 20.10.2009.
Rose upitan za start sezone

Početak NBA sezone se bliži, a Chicago Bullsi muku muče s ozljedama. Najviše brige zadaje ozljeda prve zvijezde momčadi playmakera Derricka Rosea koji je upitan za start sezone...

Derrick Rose je trenutno najveća briga trenera Chicago Bullsa Vinnyja Del Negra. Mladi playmaker odigrao je tek prvu pripremnu utakmicu protiv Indiane, a zatim se više nije skidao zbog upale tetive na desnom nožnom zglobu koja još uvijek ne posustaje.

Sam Rose nada se kako će biti spreman već za prvu utakmicu, međutim, Del Negro je oprezan i nije siguran hoće li moći računati na svog vjerojatno najvažnijeg igrača već za početak sezone.

"Iz dana u dan situacija se poboljšava, no još uvijek nije blizu potpunom oporavku. Na posljednjem treningu je malo trčao, dosta radi na biciklu, no tek ćemo vidjeti kako će reagirati na pravi napor i kako ćemo nastaviti s rehabilitacijom. Ovdje je riječ o vrlo neugodnoj ozljedi koja može stvoriti dosta problema ako se ne izliječi do kraja, moramo biti jako oprezni i ne smijemo žuriti, pa i pod cijenu da propusti nekoliko utakmica", kaže trener Bullsa.

Rose tvrdi kako je spreman oko 80 posto i kako će biti spreman za otvaranje sezone i susret sa San Antonijom, no ipak jedno su njegove želje, a drugo mogućnosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!