Nogomet

Bartolović: "Osijek je u prednosti, sigurno neće srljati u uzvratu"

Maj Gašparac • četvrtak, 22.11.2012.
Bartolović: "Osijek je u prednosti, sigurno neće srljati u uzvratu"
Foto: FaH

Nogometaši Osijeka i Cibalije u Vinkovcima su odigrali 1:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. Nakon tog susreta članovi obje ekipe žalili su za boljim rezultatom.

U prvoj utakmici četvrfinala Hrvatskog nogometnog kupa Cibalia i Osijek odigrali su 1:1. O ulasku u polufinale odlučivat će se u uzvratu za tjedan dana, a članovi obje ekipe smatraju kako mogu proći dalje.

Trener Cibalije Željko Kopić smatra kako će njegovi nogometaši u uzvratu izboriti plasman u polufinale: "Pred nama je drugo poluvrijeme za tjedan dana. Bili smo bolji, dominirali i više željeli tu pobjedu."

"Naše šanse su 50:50 i u Osijek idemo igrati drugi dio. Vjerujem kako možemo proći u uzvratu igrajući otvoreno i napadački", izjavio je Kopić za službenu klupsku stranicu.

"Bili smo opasniji, ali nismo iskoristili sve prilike iz prekida. Cibalia je povela nakon moje pogreške, ali spasio me Lešković i idemo u Osijek s pozitivnim rezultatom. Nakon ovih 1:1 imamo veće šanse i nadam se da ćemo proći u polufinale" izjavio je nogometaš Osijeka Branko Vrgoč za Glas Slavonije.

Ivo Smoje, kapetan Osijeka, bio je zadovoljan rezultatom: "Ponosan sam na svoje suigrače. Najavio sam prije utakmice da ćemo dati maksimum to smo i učinili. Postigli smo pogodak u gostima i u uzvratu moramo biti koncentrirani i maksimalno organizirani kako bismo prošli dalje", rekao je.

Trener Osijeka Stanko Mršić nije bio nezadovoljan rezultatom: "Priželjkivao sam povoljan rezultat, ali Cibalia je pokazala kako ima snage, može biti vrlo opasna. Zadovoljan sam rezultatom, ali igrom nisam."

Prolazak u polufinale priželjkuju i nogometaši Cibalije. Mladen Bartolović naglasio je kako njegova momčad u uzvratu može do željenog rezultata: "Po prikazanome, nerješen rezultat je i najrealniji. Možemo žaliti jer smo vodili 1:0, ali Osijek se brzo vratio."

"Osijek je trenutno u prednosti, sigurno neće srljati u uzvratu, a mi ćemo morati postići zgoditak. Bit će nam teško, ali nadam se dobroj igri", rekao je Bartolović.

"I da smo pobijedili morali bismo postići pogodak u uzvratu. Mislim da su i nakon ovih 1:1 izgledi za prolaz 50:50", prokomentirao je nogometaš Cibalije Frane Vitaić.

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale

GOŠK Dubrovnik0:1Lokomotiva
Zadar1:0Slaven Belupo
Cibalia1:1Osijek
Zelina1:1Hajduk
Lokomotiva0:0GOŠK Dubrovnik
Osijek1:3Cibalia
Slaven Belupo3:1Zadar
Hajduk2:0Zelina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2012. u 12:03
    U Osijeku je sve otvoreno
    Obrisan korisnik