Nogomet

Milin: "Izgubili smo utakmicu jer nismo razmišljali"

Ante Zovko • četvrtak, 29.11.2012.
Milin: "Izgubili smo utakmicu jer nismo razmišljali"
Foto: Kristijan Komarica

Zadar je zamalo uljepšao sezonu obilježenu neuspjesima u prvenstvu. U sudačkoj nadoknadi ostao je bez polufinala Kupa u koji odlazi Slaven Belupo zahvaljujući kasnom pogotku.

Antonio Mršić zabio je i u Zadru i u Koprivnici i mogao postati junak Zadrana. Međutim, Slaven Belupo je poslije minimalnog poraza u Dalmaciji pobijedio 3:1 na svojem terenu i postao treći polufinalist poslije Cibalije i Lokomotive.

Presudio je pogodak stopera Igora Bubnjića u sudačkoj nadoknadi nakon što ga je trener Roy Ferenčina prekomandirao u napadačku ulogu. Isplatilo se.

Trener Zadra Ferdo Milin pomirio se s činjenicom da ima mladu momčad koja tek treba naučiti rutinski rješavati neke situacije. Rekao je:

"Izgubili smo utakmicu jer nismo razmišljali. Kad treba izbaciti loptu, treba ju izbaciti, kada je treba dodati, onda ju dodaj. To nismo radili. Teško ćemo protiv Istre, znamo kako Pamić igra. Bit će promjena u sastavu protiv njih, zaigrat će juniori i nadam se da ćemo izboriti što bolji rezultat. Treba istrpiti mlade igrače, to nije lagan posao. Treba negativnosti izbiti iz svačijih glava", prenosi Zadarski list.

Ferenčina kaže kako je izjednačujući gol Mršića sve zakomplicirao za Farmaceute. Komentirao je i fizički obračun igrača na kraju:

"Nakon toga smo ušli otvoreno, nismo imali što izgubiti. Stavio sam stopera Bubnjića na napadača. Zadar je dobra ekipa, nije ista od prije mjesec dana. Možda je gužva na kraju bila nepotrebna jer kako su oni igrali prošle dvije utakmice, tako smo mi sada."

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale

GOŠK Dubrovnik0:1Lokomotiva
Zadar1:0Slaven Belupo
Cibalia1:1Osijek
Zelina1:1Hajduk
Lokomotiva0:0GOŠK Dubrovnik
Osijek1:3Cibalia
Slaven Belupo3:1Zadar
Hajduk2:0Zelina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 17:34
    slažem se comapdre... no... za to ne bi smjeli igrati bez 8 standardnih... stvarno je čudo da je ovako ispalo i to u sudačkoj nadoknadi... Valjda će Uprava Slavena malo razmisliti ove zime... pa možda i dovesti neke igrače koji će moći zamijeniti standardne na adekvatan način
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 11:45
    vrijeme je i da slaven uzme trofej!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 10:56
    ili ste možda previše razmišljali
    Obrisan korisnik