Nogomet

Cico Kranjčar: "Ne vjerujem da Hajduk može otkupiti Nikin ugovor od Dinama"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.06.2015.
Cico Kranjčar: "Ne vjerujem da Hajduk može otkupiti Nikin ugovor od Dinama"
Foto: FaH

Zlatko Kranjčar upoznat je pisanjima medija o želji Hajduka za dovođenjem Nike Kranjčara, ali smatra da za to ne postoje šanse i vjeruje da će Niko ostvariti još jedan ugovor u nekom europskom klubu...

Niko Kranjčar teško da će ovog ljeta završiti u Hajduku, barem tako tvrdi njegov otac u razgovoru za Večernji list. Niko se treba javiti na pripreme kijevskog Dinama nakon čega će biti jasnije gdje će nastaviti karijeru...

"Ne vjerujem, ne znam kako bi Splićani otkupili njegov ugovor od Dinama. Mislim da je ta vijest bila samo da se malo uzburkaju mediji. No ne znam u kojem smjeru će krenuti njegova karijera, njegovi transferi uvijek su dolazili na kraju prijelaznog roka", kaže Zlatko Kranjčar.

Priče o mogućem odlasku u mirovinu, ne uzima za ozbiljno i vjeruje da Niko ima u nogama još barem jedan ugovor.

"Mirovina se vjerojatno provukla u šali, vjerujem da je pred njim još barem jedan ugovor u nekom europskom klubu. Mislim da Niko to može iako je i u godinama kada bi možda mogao razmišljati i o dolasku u Katar ili Ujedinjene Arapske Emirate", dodaje Cico.

Niko Kranjčar prošlu sezonu proveo je na posudbi u QPR-u, a nakon što je londonski klub ispao iz Premiershipa, objavio je kako se igrači koji su posuđeni vraćaju u svoje klubove pa tako i Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!