Liga prvaka, nokaut faza, osmina finala - prve utakmice, 25.03.2017, 20:45 h
Nantes
Nantes 26:26 Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain

Nantes i PSG remizirali u prvom susretu osmine finala, odluka u Parizu

Branimir Korać • nedjelja, 26.03.2017.
Nantes i PSG remizirali u prvom susretu osmine finala, odluka u Parizu

Francuski dvoboj u osmini finala Lige prvaka donio je očekivano neizvjestan meč, a odluka o prolazu bit će donesena u drugom susretu u Parizu. Prvi dvoboj u Nantesu okončan je 26:26...

S nestrpljenjem se očekivao veliki dvoboj između Nantesa i PSG-a. Nantes je za petama Parižanima u francuskom prvenstvu gdje zaostaje samo bod i bio je jedan od nepoželjnijih protivnika u osmini finala, međutim tako se rasplelo da međusobno odlučuju o putniku u četvrtfinale.

Prvi dvoboj donio je očekivanu neizvjesnost, Parižani su imali priliku odnijeti na uzvrat čak i laganu prednost, ali u posljednjih deset sekundi Dominik Klein zabio je s krila za konačnih 26:26.

Gosti su bili hendikepirani neigranjem Nikole Karabatića zbog viroze, ali bez obzira na to odlično su se držali i bili bliže pobjedi. Dvije minute prije kraja susreta vodili su s dva razlike, ali u završnici Daniel Narcisse gubi loptu, Nedim Remili nije zabio, a David Balaguer i Dominik Klein donose domaćinu remi.

"Rezultat je dobar za nas. Nismo imali Nikolu na raspolaganju, ali smo pronašli odgovarajuća rješenja. Još ništa nije odlučeno", istaknuo je nakon susreta Remili.

Odigrana su tako prva tri susreta osmine finala i nijedan nije završen s više od gola razlike za bilo koju momčad što garantira neizvjesnost i u uzvratima.

Liga prvaka, osmina finala, prva utakmica

Nantes - PSG 26:26 (15:14)

Nantes: Cyril Dumoulin (10 obrana), Arnaud Siffert (3 obrane), Romain Lagarde, Mahmoud Gharbi, Olivier Nyokas 4, Nicolas Claire 3, O'Brian Nyateu 3, Dominik Klein 2, Nicolas Tournat 4, Rock Feliho, Theo Derot, Jerko Matulić 1, Florian Delecroix, Eduardo Gurbindo 5, David Balaguer 4, Dragan Pechmalbec

PSG: Gorazd Škof, Thierry Omeyer (14 obrana), Uwe Gensheimer 7, Henrik Mollgaard, William Accambray, Luka Stepančić, Benoit Kounkoud, Xavier Barachet, Nedim Remili 6, Luc Abalo 2, Luka Karabatić 4, Mikkel Hansen 6, Daniel Narcisse 1, Jesper Nielsen, Nikola Karabatić, Dylan Nahi.

Liga prvaka, nokaut faza

osmina finala - prve utakmice

Kiel24:25Rhein-Neckar Löwen
RK Zagreb22:23Telekom Veszprem
Nantes26:26Paris Saint-Germain
Meškov Brest25:26Flensburg
Bjerringbro-Silkeborg24:26OTP Bank Pick Szeged
Montpellier33:28Barlinek Industria Kielce

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!