Rukomet

Lino Červar povukao i treću izmjenu uoči dvoboja sa Švedskom

Branimir Korać • subota, 26.01.2019.
Lino Červar povukao i treću izmjenu uoči dvoboja sa Švedskom
Foto: EPA

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrat će posljednju utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. Večeras od 20:30 u Herningu igra protiv Švedske za peto mjesto...

Večeras je na rasporedu utakmica koja se "nikom ne igra", borba za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu Njemačkoj i Danskoj, a sastaju se Hrvatska i Švedska. Nakon žestokih borbi u dosadašnjem dijelu Prvenstva u kojem je svaka utakmica bila ključna i na nož, red je na jednu utakmicu bez stresa.

Bit će to Hrvatskoj prvi i jedini nastup na danskom tlu na ovom Prvenstvu dok su Šveđani upravo u Danskoj odradili sve utakmice. Uoči tog dvoboja Lino Červar iskoristio je i treću zamjenu pa je tako umjesto Alena Blaževića ušao Lovro Jotić.

Prve dvije izmjene Červar je iskoristio ranije pa je tako uveo Ivana Sliškovića umjesto Krešimira Kozine te Kristiana Bećirija umjesto Luke Cindrića.

Ulazak Jotića trebao bi značiti ipak nešto manju minutažu za Igora Karačića i Domagoja Duvnjaka koji su nosili veliki teret u dosadašnjem dijelu Prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!