Košarka

Trener Panathinaikosa: "Ne vjerujem u veliko rivalstvo Olympiakosa i Panathinaikosa"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.05.2019.
Trener Panathinaikosa: "Ne vjerujem u veliko rivalstvo Olympiakosa i Panathinaikosa"
Foto: EPA

Trener Panathinaikosa Rick Pitino kazao je kako ne vjeruje u rivalstvo s Olympiakosom jer se rivalstva grade na međusobnom poštovanju...

Olympiakos je izbačen u Drugu ligu nakon što je odbio igrati četvrtfinale Prvenstva Grčke protiv najvećeg rivala Panathinaikosa. Trener "Zelenih" Rick Pitino ne vjeruje u takve konstatacije ističući kako se to stvara međusobnim poštovanjem.

"Ljudi govore da je jedno od najvećih rivalstava ono između Olympiakosa i Panathinaikosa, ali ja u to ne vjerujem. Ne vjerujem da je to rivalstvo veliko jer se ona grade na poštovanju. Velika rivalstva su ona kada vas suparnik porazi, to su čari košarke. Kada se mi pojavimo želimo ih ubiti, a i oni žele ubiti nas, no nakon utakmice imam veliko poštovanje za Olympiakosove igrače i trenere."

"Kada se ne poštuje jedno drugog, rivalstvo ne postoji jer onda imate anarhiju. Ono što se dogodilo ove godine bila je anarhija. Ne krivim nikoga. Imam veliko poštovanje za Olympiakos i trenera Blatta, ali ne možete imati odličnu košarku sa svime što se dogodilo ove godine. Izlike su znakovi slabosti. Treba vam dosta pravila kako bi igrali odličnu košarku", dodao je trener Panathinaikosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!