Košarka

Crnogorci i dalje traže prvu pobjedu, Turska slavila preokretom

Branimir Korać • subota, 07.09.2019.
Crnogorci i dalje traže prvu pobjedu, Turska slavila preokretom
Foto: EPA

Niti u susretu za plasman od 17. do 32. mjesta Crna Gora nije uspjela doći do pobjede. Turska je bila bolja 79:74 i Crnogorci ostaju na čekanju...

U zanimljivom dvoboju za plasman od 17. do 32. mjesta, Crna Gora poražena je od Turske 79:74 i tako ostaje i dalje bez ijedne upisane pobjede na ovom Svjetskom prvenstvu.

Crnogorci imaju za čim žaliti, imali su uzdrmanu Tursku na koljenima, ali Saricini igrači uspjeli su se u završnici oporaviti i doći do pobjede.

Turska je imala dobro Prvenstvo sve do onih zadnjih devet sekundi produžetka protiv SAD-a. Tu je nekako krenuo raspad gdje je Turska upisala poraz unatoč četiri slobodna bacanja, zatim ju je nadigrala Češka u borbi za prolaz pa je i ovdje bila na rubu poraza, ali uspjela se izvući.

Crna Gora je imala i tijekom zadnje četvrtine dvoznamenkastu prednost, ali nije je zadržala i Turci su odnijeli pobjedu 79:74.

Najbolji kod Turske bili su Cedi Osman s 19 poena, Melih Mahmutoglu sa 17 poena te Scott Wilbekin s devet poena, 13 asistencija i pet skokova.

Kod Crne Gore Nikole Vučević ubacio je 20 poena uz sedam skokova i pet asistencija, a Derek Needham dodao je 13 poena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!