Nogomet

Petković: "Nismo dobro izgledali, protiv Cityja nema pritiska"

Jan Šneler • utorak, 26.11.2019.
Petković: "Nismo dobro izgledali, protiv Cityja nema pritiska"
Foto: FaH

Jedan od rijetkih koji nije podbacio večeras, napadač Dinama Bruno Petković, ističe kako danas zagrebačka momčad nije bila dobra te je Atalanta zasluženo slavila...

Slaba igra Dinama večeras donijela je Modrima drugi poraz u Ligi prvaka ove sezone. Ništa dramatično, Dinamo još uvijek ima šanse za europsko proljeće, ali nažalost slaba i dosta grešaka u današnjoj igri zakomplicirali su situaciju u skupini C. Danas Dinamo nije djelovao dobro, slabo je stajao na terenu i poraz je bio neminovan.

"Nismo igrali kao momčad u defenzivnom dijelu, stajali smo jako daleko i zasluženo su pobijedili. Imat ćemo vremena za analizu, nismo dobro izgledali. Ovo su utakmice u kojima ne bi smjeli individualno griješiti, ali greške su sastavni dio igre. Treba nešto pozitivno naučiti iz ovoga", rekao je Bruno Petković.

Napadač Dinama slaže se s Bjelicom i suigračima te ne dvoji kako protiv Manchester Cityja, Dinamo nema pravo na ponavljanje grešaka. Pritiska nema, City je osigurao prvo mjesto i Modri idu na pobjedu, koliko god to čudno zvučalo s obzirom na to da je protivnik ponajbolja momčad na svijetu.

"Trebamo ići na pobjedu protiv Manchester Cityja i možda će nam biti lakše jer neće biti pritiska. Jedini rezultat koji nam je pozitivan je pobjeda", dodao je napadač Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!