Liga prvaka, nokaut faza, četvrtfinale - uzvrati, 13.04.2021, 21:00 h
Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain 0:1 Bayern
Bayern

PSG izdržao, Bayern do nedovoljne pobjede na Parku prinčeva

Branimir Korać • utorak, 13.04.2021.
PSG izdržao, Bayern do nedovoljne pobjede na Parku prinčeva

U odličnom uzvratnom dvoboju na Parku prinčeva Bayern je svladao PSG s 1:0, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u polufinale. Parižani zahvaljujući većem broju golova u gostima idu među četiri najbolja...

Sjajnu utakmicu odigrali su PSG i Bayern i pravo je čudo kako je viđen samo jedan pogodak. Na obje strane bilo je puno prilika, tresao se okvir golova, ali samo je jednom lopta završila u mreži.

Parižani su slavili u prvom susretu u Münchenu s 3:2, Bayern je trebao u uzvratu pobjedu od dva gola razlike ili pobjedu s više postignutih golova u gostima, ali slavio je ipak s nedovoljnih 1:0.

Od samog početka prštalo je na sve strane, prilike su se nizale, Neymar i Mbappe radili su kaos u obrani gostiju, ali Manuel Neuer bio je u sjajnom izdanju i čuvao je mrežu čistom.

Nakon serije promašaja na obje strane, u 37. minuti zatresla se greda. Neymar je bez problema pobjegao Comanu, ušao u 16 metara i gađao gornji kut, ali nije zabio.

Dvije minute kasnije još jednom okvir gola spašava Bayern, Neymar je išao sam prema Neueru, gađao je ovaj put donji kut, ali pogodio vratnicu.

I nakon svih tih promašaja slijedi kazna. U 40. minuti Coman je ubacio na peterac, Choupo-Moting je iz drugog plana nadskočio neodlučnog Kimpembea i iz blizine poslao loptu u mrežu.

U drugom dijelu nastavilo se u istom ritmu kao u prvom poluvremenu. Nastavilo se s promašajima na obje strane, a u 78. minuti činilo se da je PSG izjednačio. Mbappe je pobjegao i poslao loptu u mrežu, mali bilo je zaleđe.

U završnici je Bayern pritisnuo, imao je dovoljno dobrih situacija u kojima je nedostajao tek posljednji udarac, ali atipične pogreške, kriva dodavanja, mekani udarci i rezultat se nije mijenjao.

Ostalo je 1:0, Bayern je upisao pobjedu, ali nedovoljnu za prolaz dalje.

Paris Saint-Germain - Bayern München Live Score

Liga prvaka, nokaut faza

četvrtfinale - uzvrati

Chelsea0:1Porto
PSG0:1Bayern
Borussia D.1:2Manchester City
Liverpool0:0Real Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!