Tenis

Đoković siguran, u četvrtfinalu igra protiv Corije

Matej Kačan • utorak, 25.05.2021.
Đoković siguran, u četvrtfinalu igra protiv Corije

Odigrana su četiri meča osmine finala drugog ATP turnira u Beogradu, a prvi nositelj novak Đoković bio je siguran na domaćem terenu. On je s 2-0 svladao Matsa Morainga za četvrtfinale...

Novak Đoković nije imao većih problema u drugom kolu drugog ATP turnira na domaćem terenu u Beogradu. Đoković je na beogradskoj zemlji u dva seta svladao njemačkog tenisača Matsa Morainga koji je pružio solidan otpor.

Nakon što je prvi set lakoćom sa 6:2 pripao Đokoviću, Nijemac je u drugom setu čak dva puta vraćao break zaostatka te je izborio trinaestu igru protiv najboljeg igrača svijeta. Ipak tamo nije imao previše šanse, već je Đoković nakon usporenijeg početka odjurio na 7:4 i pobjedu.

U četvrtfinalu Đokovića čeka Federico Coria koji je u južnoameričkom dvoboju u dva seta lako svladao Pabla Cuevasa. Urugvajac nije imao šanse i u meču je uhvatio tek pet gemova za tek sat i 15 minuta tenisa.

Četvrti nositelj Adrian Mannarino doživio je vrlo neugodno iznenađenje, ali ipak protiv vrlo dokazanog igrača na zemlji. Od njega je u dva seta bolji bio proslavljeni zemljaš, ali danas tek 10. igrač svijeta Fernando Verdasco. Španjolac je prvi set uzeo u tie-breaku, a onda je odjurio do 6:0 u drugom setu.

Verdasca u drugom četvrtfinalu čeka Alex Molcan. On je metlom bez izgubljenog gema deklasirao domaćeg igrača Peđu Krstina s dvaput po 6:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!