Košarka

Šibenka gostuje kod Sonika: 'Prva utakmica u Osijeku nije njihovo realno stanje'

Branimir Korać • petak, 24.09.2021.
Šibenka gostuje kod Sonika: 'Prva utakmica u Osijeku nije njihovo realno stanje'

Šibenčani u drugom kolu HT Premijer lige gostuju u Zadru kod Sonik Puntamike. U prvom kolu i jedni i drugi upisali su poraz...

Nakon poraza na startu sezone protiv Gorice, Šibenčani će u drugom kolu gostovati kod Sonik Puntamike i tražiti iskupljenje. Međutim i domaćini trebaju pobjedu nakon također startnog poraza, ali kod Vrijednosnica Osijek.

"Sonik je uvijek nezgodna ekipa na svom terenu, a pogotovo nakon poraza u Osijeku. Ovo ljeto su doveli dosta pojačanja, imaju par igrača s ABA-ligaškim iskustvom. Pokušat će isprati taj gorak okus poraza protiv nas, ali mi u tu utakmicu idemo hrabro i ako bude prilike uzeti dva boda", kaže mladi Juraj Pleadin za klupsku stranicu.

Pomoćni trener Šibenčana Petar Maleš svjestan je kvalitete Sonika, ali isto tako vjeruje u svoju momčad.

"‘Ekipa Sonik Puntamike je sastavljena od iskustva i mladosti. Imaju i reprezentativca Marčinkovića, imaju iskusne Šarliju i Marića te mlade nadolazeće snage Tomasa i Gabrijela Marića, tako da je to respektabilna ekipa. Prva utakmica u Osijeku nije njihovo realno stanje, iako Osijeku svaka čast na izvanrednoj partiji. Mi smo ovaj tjedan stvarno dobro radili, momci su maksimalno motivirani i svjesni su da nismo odigrali na našoj razini kako znamo, možemo i treniramo. Maksimalno su se motivirali i rade, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu protiv Sonika".

FOTO: Šibenka

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!