Košarka

Blazersi o razmjeni Lillarda: 'Ako bude trebalo trajati mjesecima, trajat će mjesecima'

Petar Jenjić • utorak, 11.07.2023.
Blazersi o razmjeni Lillarda: 'Ako bude trebalo trajati mjesecima, trajat će mjesecima'
Foto: EPA

Na press konferenciji Portland Trail Blazersa bio je generalni menadžer Joe Cronin, a glavna tema bio je Damian Lillar. Zvijezda franšize zatražila je razmjenu, a Cronin ističe da će biti strpljivi...

Joe Cronin, generalni menadžer Portland Trail Blazersa, rekao je na press konferenciji za novinare da bi razmjena i odlazak Damiana Lillarda mogli potrajati mjesecima s ciljem da se zadovolje i franšiza i igrač, s obzirom na to da se radi o jednom od najboljih koji je nosio taj dres.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da je ono što sam naučio da je strpljenje ključ. Ne morate biti reaktivni, ne trebate skakati i zaključivati unaprijed samo da riješite problem. Mislim da su franšize koje su razmjene odrađivale polako i nisu bile impulzivne, na kraju iste rješavale u pozitivno tonu."

Lillard je još 1. srpnja zatražio razmjenu, a otada nije razgovarao s Croninom. Podsjetimo, u Blazerima je već 11 godina, od početka svoje profesionalne karijere.

"Strpljivo sam pristupao ovome i tako ću nastaviti. Bit ćemo strpljivi, tražimo ono što je najbolje za našu momčad pa ćemo vidjeti kako će se sve razviti. Ako bude trebalo trajati mjesecima, trajat će mjesecima."

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!