Košarka

Blazersi i dalje trguju: Jrue Holiday razmijenjen u Celticse

HINA, Mihaela Bradovski • nedjelja, 01.10.2023.
Blazersi i dalje trguju: Jrue Holiday razmijenjen u Celticse
Foto: EPA

Portland Trail Blazersi nastavljaju slagati kadar nakon odlaska Damiana Lillarda, a nakon što je i Jrue Holiday razmijenjen u Celticse, slika izgleda povoljnije po Blazerse...

Kako piše većina američkih NBA medija dogodila se razmjena na relaciji Boston - Portland, a novi igrač Bostona je postao 33-godišnji Jrue Holiday.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tako je Holiday tek nekoliko dana proveo na zapadnoj obali, u Portlandu, gdje je završio tijekom ovog tjedna u velikoj razmjeni po kojoj je Damian Lillard, velika zvijezda Portlanda dugi niz godina, došao u Milwaukee.

Bilo je jasno da se Holiday, dosadašnji bek šuter Milwaukeeja, neće dugo zadržati u Portlandu te je sada poznato kako je njegova nova destinacija Boston. U suprotnom smjeru, prema Portlandu, Celticsi su poslali Malcolma Brogdona, Roberta Williamsa, izbor prve runde drafta iduće godine, kao i pick prve runde na draftu 2029. godine.

Prošle sezone Holiday je prosječno postizao 19.3 poena u dresu Milwaukee Bucksa, a uz to je ostvarivao i 7.4 asistencija.

Holiday je bio važan igrač tog kluba 2021. godine kada su Bucksi bili prvaci NBA lige, a ranije je još igrao za Philadelphiju i New Orleans. Dva puta je u karijeri Holiday bio i All Star igrač.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!