Rukomet

Tamše nakon velike pobjede: 'Nekako mi osmijeh bježi sam od sebe'

Petar Jenjić • srijeda, 18.10.2023.
Tamše nakon velike pobjede: 'Nekako mi osmijeh bježi sam od sebe'
Foto: Daniel Kasap/HINA

Trener Nexea Branko Tamše prokomentirao je pobjedu svoje momčadi protiv danskog Skjrena. U Našicama su slavili rezultatom 39:25, a Tamše nije mogao kriti zadovoljstvo odrađenim...

Rukometaši Nexea na uvjerljiv su način započeli novu sezonu igranja u Europskoj ligi. Danski Skjern pao je uvjerljivo s 39:25, a izrazito zadovoljan bio je trener Branko Tamše.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nekako mi osmijeh bježi sam od sebe, svaka čast momcima na ovome što su pružili. Hvala divnoj publici koja nam je pomogla, koja je, ako mogu tako reći, bila i za našeg zlatnog doktora Hrvoja Šimića. Barem ja mu poklanjam pobjedu i znam da bi bio sretan zbog pobjede. Život ide dalje, doktore ovo je za vas."

"Znali smo što nas čeka, jako smo se dobro pripremili, igrači su sve ispoštovali. Jako dobra utakmica u svim segmentima, od obrane pa jako dobra tranzicija, golmani, pametan i postojan napad. Što je jako bitno, većinu utakmice dobro vraćanje u obranu. Znamo da je to njihov forte, kontra, polukontra, trčanje u leđa, znali smo za njihovu igru na sedam na šest. Još jednom svima čestitke, a prije svega igračima", nastavio je Tamše.

Sve je bilo jako dobro, od prve do zadnje minute, a momčad nijednom nije ispustila vodstvo.

"Bio je fokus, glava na mjestu. Ako je tako, onda smo stvarno jaki. Želim da smo takvi na svakoj utakmici, ali nažalost nismo. Ja nekako "stišćem za vrat" igrače da budu takvi, prije svega zbog nas i publike, zbog svih koji rade da mi možemo igrati. Svima u klubu velika zahvala, ali stvarno je bilo na trenutno impresivno jer je na drugoj strani stajao Skjern, ali mi smo pokazali kvalitetu i nadam se da ćemo i dalje."

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!