Košarka

Kerr pohvalio igrače s klupe: 'Igrali su s velikom energijom'

Petar Jenjić • subota, 21.10.2023.
Kerr pohvalio igrače s klupe: 'Igrali su s velikom energijom'
Foto: FaH

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr osvrnuo se na igre svoje momčadi u predsezoni. Posebno je izdvojio igrače koji su ušli s klupe i njihovu veliku energiju...

Golden State Warriorsi odigrali su posljednju predsezonsku utakmicu i upisali poraz od San Antonio Spursa. Dvoboj je prokomentirao trener Steve Kerr koji se dotaknuo i cjelokupnih priprema.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Večeras nije bilo najbolje, vidjelo se da od početka nemamo energije, no cjelokupni kamp prošao je dobro. Relativno smo zdravi, Draymond se polako vraća. Kamp je bio uspješan, napravili smo dobar posao, momci su se povezali, imamo široku klubu, novaci su dobri. Sviđa mi se ekipa, ali imamo dosta posla."

Dario Šarić odradio je dobru rolu za nešto više od 20 minuta na terenu, ulazeći s klupe. Iako ga nije posebno spomenuo, Kerr je istaknuo energiju koju su donijele zamjene.

"Momci koji su ušli igrali su s velikom energijom, radili su to kroz cijeli kamp. Nije bila večer startera, peta predsezonska, znali su da neće večeras igrati više od 20 minuta, ali to je u redu. U utorak počinjem zapravo, ali mislim da smo na pristojnom mjestu."

FOTO: EPA/FILIP SINGER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!