Ostali sportovi

Hrgovićeva želja neće biti ispunjena, šeik Turki Alalshikh otkazao cijeli događaj u Saudijskoj Arabiji

Branimir Korać • subota, 03.02.2024.
Hrgovićeva želja neće biti ispunjena, šeik Turki Alalshikh otkazao cijeli događaj u Saudijskoj Arabiji
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon što je Tyson Fury otkazao borbu protiv Oleksandra Usika zbog ozljede, Filip Hrgović ponadao se da bi mogao uskočiti, ali kompletan događaj u Rijadu je otkazan...

Filip Hrgović čini se da i dalje ostaje u čekaonici za veliku borbu za titulu. Oleksandr Usik trebao se boriti protiv Tysona Furyja, međutim Fury je otkazao borbu i pojavile su se informacije kako je Usik spreman boriti se za dva tjedna i protiv Hrgovića.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski boksač poručio je da želi tu borbu i prozvao je Usika, međutim zasad od toga neće biti ništa. Izglednije je da će Usik čekati Furyjev oporavak i u novom terminu izaći s njim u ring.

Naime događaj u Rijadu koji se trebao održati 17. veljače je otkazan, organizator je najavio kako će refundirati novac svima koji su kupili ulaznice te će se raditi na održavanju ove borbe u novom terminu nakon Furyjevog oporavka.

Kada će to biti, nije poznato, ali čini se kako Hrgović i dalje ne ulazi u računicu onih najvećih boraca koji su okrenuti praktički samo dogovaranju međusobnih borbi u kojima se okreće ogroman novac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!