Nogomet

Chelseajevi igrači ponudili isprike

Antonija Pavlić • petak, 08.05.2009.
Chelseajevi igrači ponudili isprike
Foto: EPA

Jose Bosingwa i Didier Drogba, koji su nakon kontroverznog suđenja Toma Henninga Ovreba u polufinalu Lige prvaka najjače digli glas i verbalno napali spomenutog norveškog djelitelja pravde, ispričali su se ipak javnosti putem službene stranice engleskog kluba, pravdajući se kako su optužbe izrekli u afektu...

Prva javna isprika stigla je od napadača Obale Bjelokosti, Didiera Drogbe, koji je reagirao daleko najimpulzivnije i u kameru nakon susreta urlikao da je sudac j..... sramotan.

"Bio sam veoma uzrujan i pogođen svim onim što se događalo na travnjaku. Kada sam pogledao snimku shvatio sam ipak da sam pretjerao i zbog toga se ispričavam."

"Žao mi je zbog svih riječi koje sam u tom trenutku izgovorio jer sam svjestan sam da nisam imao kontrolu nad sobom. Nikako u tim trenucima nisam bio pravi primjer, pogotovo djeci koja su gledala utakmicu. Bio sam frustriran i razočaran načinom na koji smo poraženi, ali ništa ne može opravdati takvo moje ponašanje."

Portugalac Jose Bosingwa, koji je portugalskoj televiziji RTP rekao kako smatra da je sudac lopov i da više nikada ne bi trebao suditi, za neozbiljne je riječi također "okrivio" bijes i frustriranost.

"Bili smo iznimno razočarani i frustrirani nakon utakmice, ali sada duboko žalim što sam suca portretirao kao lopova. Sada, kada sam imao malo vremena razmisliti, povlačim te komentare."

Čin pravog džentlmena, s druge je strane pak, viđen od Chelseajevog kapetana, Johna Terryja, koji je unatoč svemu nakon susreta ušao u Barcinu svlačionicu i čestitao svakome igraču katalonskog kluba.

"Terry je istinski džentlmet. Želim mu zahvaliti što je došao u svlačionicu i čestitao nam na prolazu. Bio je to čin pravog sportaša.", otkrio je strateg Barcelone, Josep Guardiola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!