Nogomet

Klasnić: "Nadao sam se prilici"

Vedran Attias, Borna Rupnik • subota, 06.06.2009.
Klasnić: "Nadao sam se prilici"
Foto: Davor Sajko

Naši reprezentativci nisu bili previše zadovoljni konačnim ishodom utakmice iako su se svi složili kako smo odigrali vrlo loših prvih 45 minuta za što itekako zasluge idu i našim protivnicima...

Ivan Rakitić nije odigrao dobru utakmicu i zasluženo je zamijenjen na odmoru: "Sve je i dalje otvoreno. Čekat ćemo kiks Ukrajine. U prvom poluvremenu smo bili slabi jer su nas oni visoko stiskali, no u drugom dijelu smo se bolje stali, posložili i zaigrali kako znamo pa su tada došle i prilike. Šteta što barem jedna stativa nije završila u mreži."

U nastavku su stvari bolje izgledale kada je u igru ušao Ognjen Vukojević: "2:2 je najrealnije. Žalit ćemo za stativama, no Ukrajina je bila bolja u prvom dijelu, no u drugom smo igrali pressing i to je bolje funkcioniralo. Sve u svemu, žao mi je što nismo pobijedili." Napadač Nantesa, Ivan Klasnić, nije bio zadovoljan što nije ulazio u igru: "Naravno da sam nezadovoljan jer sam dobro trenirao, radio i nadao se da ću dobiti priliku. Izbornik je odlučio kako je odlučio i idemo dalje. Pred nama je težak posao, no jako smo momčad i ništa nije izgubljeno."

Jedan od najboljih naših igrača bio je Danijel Pranjić: "Iako je počelo kako smo htjeli - nismo uspjeli. Oni su preuzeli kontrolu utakmice nakon našeg gola i nismo dobro stajali na terenu. Probudili smo se tek u nastavku, ali nije bas poslužila sreća. Srna kaže da je bio i penal; pogodili smo dvije vratnice i sve u svemu - moglo je i bolje. Ukrajina je sada u dobroj situaciji, no još je dosta utakmica pred nama i nadamo se najboljem."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!