Nogomet

"Odmah krenite po prvu ligu"

Goran Markuš • srijeda, 25.11.2009.
"Odmah krenite po prvu ligu"
Foto: EPA

Iako su iza njih velike momčadske promjene Pomorac je odradio sjajan prvi ogled sa Dinamom koji je tek u završnim minutama uspio iskoristiti malu nepažnju domaćini i osigurati veliko + 2 vodstvo uoči maksimirskog uzvrata...

Da se nitko, pa čak niti oni sami nisu nadali ovako sjajnom nastupu potvrdio je i trener Pomorca, Predrag Stilinović: "Nakon što smo doveli 15 novih igrača nadali smo se ostanku u drugoj ligi. Međutim, pokazalo se da možemo puno više i ambicije kluba, naravno, odmah su porasle."

"Ipak, kad situaciju pogledamo sa nešto realnije strane uz malo sreće prva liga nas može očekivati tek 2011. godine", zaključio je Stilinović na što se odmah nadovezao i Dinamov trener, Krunoslav Jurčić: "Nemate što čekati, krenite odmah na sve ili ništa. Nikad ne znate što vam budućnost može donijeti."

Vezane vijesti

Tijesni poraz posebno je pogodio Ivora Weitzera koji se u Pomorcu trenutno nalazi kao posudba iz prvoligaške Rijeke: "Zbilja mi je žao što smo poraženi bez da je Dinamo stvorio ijednu pravu priliku", na što se sa širokim osmjehom odmah nadovezao gostujući Tomislav Barbarić: "Kontrolirali smo utakmicu cijelo vrijeme i uz malo sreće ostvarili planirali rezultat. Sve su to vrijednosti jedne sjajne momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!