Nogomet

Krstanović: "Moramo dovršiti posao"

Borna Rupnik • četvrtak, 14.07.2011.
Krstanović: "Moramo dovršiti posao"
Foto: Kristijan Komarica

Ivan Krstanović teško je mogao zamisliti bolji debi u Dinamovom dresu. S dva pogotka pomogao je srušiti Neftči u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka, stoga je logično da nije skrivao sreću, a puni pozitivnih dojmova su i druga dva debitanta...

Nogometaši Dinama napravili su veliki posao na otvaranju sezone. U Baku nose tri gola prednosti i na pragu su plasmana u sljedeći kvalifikacijski krug Lige prvaka, a u junaka utakmice prometnuo se napadač Ivan Krstanović.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Ubilježili smo sigurnu pobjedu, a sljedeći tjedan u Azerbajdžanu moramo dovršiti posao", prokomentirao je bivši član Zagreba, koji je svoje pogotke posvetio vlastitoj obitelji zbog podrške koju je dobivao od njih.

Igor Mitreski, branič Neftčija: "Čestitam Dinamu na pobjedi, ali Neftči nije igrao toliko loše koliko rezultat pokazuje. Međutim, protiv kvalitetnih momčadi poput Dinama moramo igrati bolje".

Krstanović je priznao da je odradio debi iz snova: "Oduvijek sam želio igrati za Dinamo. Sada sam istrčao pred pune tribine Maksimira i zabio dva gola. Nemam riječi, presretan sam".

Ni druga dva debitanta u Dinamovoj momčadi nisu imali što prigovoriti sinoćnjoj predstavi pred više od 30 tisuća ljudi. "Želim zahvaliti svima koji su došli, pomogli su u stvaranju ovakvog rezultata. Tremu nisam imao, premda je poseban osjećaj igrati pred toliko navijača i uz njihovo bodrenje. S tri pogotka prednosti napravili smo mnogo, ali ne smijemo se opustiti", izjavio je bivši igrač Šibenika, Mehmed Alispahić.

U obrambenu je liniju bio uskočio Domagoj Vida, umjesto ozlijeđenog Leandra Cufrea. Vida je dobio i posebne pohvale trenera Krunoslava Jurčića.

"Oduševljen sam i rezultatom, i igrom, i atmosferom. Svi smo odigrali odlično - drukčije pred toliko navijača nije ni moglo. Puno je lakše igrati pred toliko ljudi koji nas bodre. Uistinu sam sretan, mislim da je ovo početak jedne krasne sezone", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!