Nogomet

Ivanković: "Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, no dobili smo po što smo došli"

Ivana Strahija • srijeda, 25.09.2013.
Ivanković: "Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, no dobili smo po što smo došli"
Foto: Davor Sajko

U Suhopolju je Dinamo sa visokih 6:0 odradio susret 1/16 finala Kupa i ostavio vrlo dobri dojam na oko 5000 okupljenih gledatelja.

Izuzetno dobro raspoloženi bili su Modri nakon susreta u Suhopolju. Osim visoke pobjede, ugodno su iznenađeni lijepim prijemom lokalnog nogometnog kolektiva, kao i gledatelja, koji su se u velikom broju okupili na stadionu Park.

"Isto tako bih se želio zahvaliti domaćinima koji su nas zaista prekrasno ugostili i lijepo smo se ovdje osjećali u ovakvoj atmosferi, a vjerujem da smo im dobrom igrom vratili", prenosi službena internetska stranica Dinama riječi trenera Branka Ivankovića.

6:0 je sasvim uvjerljiv rezultat, no strateg Modrih smatra da je golova moglo biti i više: "Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija jer smo stvarno stvorili jako puno prilika, ali izuzetno je važno što nismo imali niti trenutak dekoncentracije i što nismo primili pogodak", rezonirao je Tanac te dodao: "Došli smo ovdje po pobjedu, to smo ostvarili i možemo biti zadovoljni kako smo prošli u sljedeći krug natjecanja."

Od šest pogodaka najefektniji je bio onaj Zvonka Pamića, direktno iz kornera. 22-godišnji Puljanin je kazao: "Zaista se ne zabija svaki dan iz kornera, ali gađao sam da lopta ide u gol pa ako je netko skrene onda bude jako opasna za vratara. Ispalo je da je nitko nije dirao, ali svejedno je završila u mreži."

Modre je u pobjedu poveo Domagoj Antolić, svojim prvim golom sezone, a za internetsku ekipu Dinamove press službe je kazao: "Ranim pogotkom smo otvorili utakmicu, dominirali cijelo vrijeme i potpuno zasluženo smo došli do uvjerljive pobjede. Naravno da smo očekivali pobjedu i da smo bili veliki favoriti, ali uvijek je lijepo upisati ovako veliku pobjedu."

Hrvatski nogometni kup

1/16 finala

Jadran Poreč0:6Slaven Belupo
Međimurje3:0Karlovac 1919
Zelina0:1Jaska Vinogradar
Segesta0:2Zadar
HAŠK1:2Zagora
Slavonija1:2Istra 1961
Lučko4:1Pomorac
Gorica1:2Inter-Zaprešić
Marsonia0:5Zagreb
Podravina1:0Šibenik
Suhopolje0:6Dinamo
Drava N. Podravski0:3Cibalia
Torpedo Kuševac0:3Osijek
Novigrad3:0Varaždin
Kustošija1:5Hajduk
Rijeka11:0Zmaj Blato

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • terrible26.09.2013. u 16:36
    ke, 6:0 nije dovoljno uvjerljivo??? ja kad sam pročitao rezultat stekao sam dojam da je bila tvrda utakmica u kojoj je dinamo imao više sreće pa je uzeo prvi set sa 6:0 :)
    terrible
  • Obrisan korisnik25.09.2013. u 19:27
    vidi se da profesor zna što radi. pobjeda protiv uvijek neugodog suhoplja trebala bi mu osigurati produženje ugovora
    Obrisan korisnik