Nogomet

Terry: "Ivanović je klasa za sebe", Mourinho: "Pet igrača nije treniralo, ali su dali sve od sebe"

Branimir Korać • srijeda, 18.02.2015.
Terry: "Ivanović je klasa za sebe", Mourinho: "Pet igrača nije treniralo, ali su dali sve od sebe"
Foto: EPA

PSG može žaliti što nije stigao do pobjede u prvom susretu protiv Chelseaja. Momčad Laurenta Branca imala je dovoljno prilika i stvorila je dosta problema Mourinhovim igračima, ali nije uspjela slaviti...

Marco Verratti napravio je odličan posao u veznoj liniji i pomogao svojoj momčadi da ostane neporažena. Nakon ovakve predstave, vjeruje da PSG ima što za reći u Londonu.

"Znamo da smo odlična momčad, jednako kao i Chelsea, a u London idemo po pobjedu. To je jedini rezultat koji će nam značiti prolaz, dat ćemo sve od sebe jer imamo veliku priliku. Čekali smo Chelsea i nismo mu željeli ostaviti prostora jer znamo da su igrači Londončana teško zadrživi ako im se dopusti igrati. Zadovoljni smo, uspjeli smo se vratiti nakon primljenog pogotka."

Jose Mourinho pružio je alibi svojoj momčadi koja je nastupila daleko od potpune spremnosti.

"Hazard, Willian, Oscar, Fabregas, Ivanović uopće nisu trenirali. Odrađivali su lagane individualne vježbe, a dan uoči susreta bili su na treningu samo zato što su se mediji pojavili. Fabregas je posljednja tri dana cijelo vrijeme u krevetu i moram biti zadovoljan jer su igrači dali baš sve od sebe", rekao je Mourinho te dodao: "Sve je potpuno otvoreno i dvomeč je postao utakmica odluke na Stamford Bridgeu. Odigrali smo OK, trebat ćemo i bolje na svom terenu."

Još jednom je Branislav Ivanović postigao važan pogodak i razveselio Portugalca koji mu često komplimentira, a sada mu se priključio i John Terry.

"Ivanović je klasa za sebe u obrani, a u napadu je uvijek vrlo opasan. Sretni smo s ovim remijem, Courtois je imao nekoliko sjajnih obrana i na kraju moramo biti zadovoljni. Sada smo u boljoj poziciji nego prošle sezone."

Liga prvaka

osmina finala - prve utakmice

Šahtar0:0Bayern
PSG1:1Chelsea
Schalke 040:2Real Madrid
Basel1:1Porto
Juventus2:1Borussia D.
Manchester City1:2Barcelona
Bayer Leverkusen1:0Atlético Madrid
Arsenal1:3Monaco

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2015. u 16:14
    bane je u zadnjih 5 godina dao 2 gola više od gerrarda i to niti jedan iz penala.ukupno 27
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2015. u 14:20
    Daj Mou ne seri vise... a tek sam sad vidio sta ovog panja od Luiza...kakak saban haha
    Obrisan korisnik