Nogomet

Mamić: "Siguran sam da možemo nekoga okrznuti u Ligi prvaka, cilj je biti sve bolji"

Branimir Korać • utorak, 25.08.2015.
Mamić: "Siguran sam da možemo nekoga okrznuti u Ligi prvaka, cilj je biti sve bolji"
Foto: Kristijan Komarica

Dinamo je i u uzvratu nadigrao Skenderbeu, potvrdio se kao puno bolji protivnik i zasluženo je visoko slavio. Konačnih 6:2 potvrdili su da je hrvatski prvak značajno kvalitetniji...

Visoka pobjeda Dinama i u uzvratu četvrtog pretkola Lige prvaka u Maksimiru je dočekana emotivno. Većina ovih igrača došli su sa željom nastupa u Ligi prvaka, a vrlo je sretan bio u trener Zoran Mamić.

"Čestitke momčadi na fantastičnoj igri i velikom rezultatu. Dobro smo krenuli i ušli u problem, ali smo pronašli snage i odgovorili na pravi način te zasluženo ušli u Ligu prvaka. Bez obzira na isključenje Goncala, znao sam da smo bolji i da ćemo ulaskom Antolića dobiti na mirnoći stoga nije bilo straha", kaže Mamić.

Posebne pohvale zaslužilo je Hilal Soudani koji je odigrao odličnu utakmicu.

"Vrhunski je odradio posao i prema naprijed i u obrani. Moramo se truditi da budemo pozitivniji jer ova momčad to zaslužuje. Publika te dodatno gurne naprijed i nema jačeg adrenalina."

"Nećemo se zadovoljiti samo ulaskom u skupinu. Radit ćemo i dalje, ispravljati pogreške i biti bolji. Siguran sam da možemo nekoga okrznuti u Ligi prvaka", dodaje Mamić.

Liga prvaka

4. pretkolo

Astana1:0APOEL
BATE Borisov1:0Partizan
Lazio1:0Bayer Leverkusen
Manchester United3:1Club Brugge
Sporting2:1CSKA Moskva
Basel2:2Maccabi Tel Aviv
Celtic3:2Malmö
Rapid Beč0:1Šahtar
Skënderbeu1:2Dinamo
Valencia3:1Monaco
Dinamo4:1Skënderbeu
Maccabi Tel Aviv1:1Basel
Malmö2:0Celtic
Monaco2:1Valencia
Šahtar2:2Rapid Beč
Club Brugge0:4Manchester United
Partizan2:1BATE Borisov
CSKA Moskva3:1Sporting
Bayer Leverkusen3:0Lazio
APOEL1:1Astana

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.08.2015. u 12:07
    i onda je svizac zamotao čokoladu.. s ovakvom igrom koju prezentiraju u ligu prvaka su mogli ući jedino na ovaj način na koji su ušli, uz hrpu sreće i lagani ždrijeb, a sad da će nekog okrznut je malo pretenciozno za reći, treba to pokazat na terenu,lako bit jak na riječima.. živi bili pa vidjeli!
    Obrisan korisnik
  • j.s.veron27.08.2015. u 09:10
    sigmundfreud za takva trolanja mora proći obuku u kojoj obavezno kada dođe obraz mu zaključaju u ladicu koja se nalazi u vip loži.nešto poput što naprave na techogei u incalovom stripu-.
    j.s.veron
  • Obrisan korisnik26.08.2015. u 23:14
    prvo da naglasim da ovo nije zajebancija, ozbiljan sam kao smrt. pa bi volio i zamolio da mi netko upučen i u tom điru odgovori. naime, imam pajdu koji je bez posla, dvoje dvoje djece i podstanari. pa možda može raditi kao mamićev trol ili kako se to već zove. njega to ionako sve ne zanima pa mu je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Hrvoje199026.08.2015. u 22:16
    Čestitke na Sportnetu jer su jedini portal koji je popratija Dinamov ulazak u LP sa sportskog aspekta, a ne kroz brojke i eure potencijalne zarade. Listajući ostale medije stičeš dojam da se ovi iz Dinama moraju izvinjavat nekom i opravdavat jer će ulaskon u LP zaradit ogromne novce, i ko da bi to... [više na forumu]
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik26.08.2015. u 18:06
    Bez imalo vrijeđanja, potpuno objektivno, a gledajući sve moguće protivnike iz viših grupa, svaki bod koji uzmemo biti će iznenađenje. Naravno, barem za Dinamo kako je izgledao ukupno u kvalifikacijama za ligu prvaka. Ali da se ne lažemo, lijepo je opet biti u LP.
    Obrisan korisnik