Košarka

Skelin: "Koncentrirati se na svoju izvedbu i pružiti utakmicu sezone"

Petar Jenjić • subota, 19.05.2018.
Skelin: "Koncentrirati se na svoju izvedbu i pružiti utakmicu sezone"
Foto: FaH

Trener Splita Ivica Skelin najavio je treću polufinalnu utakmicu protiv Cedevite u zagrebačkom Domu sportova. Istaknuo je kako je glavni cilj ostati što duže u egalu jer kako utakmica bude odmicala pritisak će prelaziti na protivničku stranu...

Pred košarkašima Splita utakmica je sezone, treća polufinalna utakmica protiv Cedevite u Domu sportova gdje bi eventualnom pobjedom prošli u finale.

"Bilo bi glupo reći da nemamo što izgubiti, ovo je za nas utakmica sezone. Naravno da je Cedevita favorit, a na nama je da u Zagrebu budemo potpuno koncentrirani na svoju izvedbu i pružimo najbolju utakmicu sezone. Dvoboj će ovisiti o intenzitetu, i jedni i drugi imamo veliki broj utakmica u sezoni", kazao je trener Splita Ivica Skelin.

Žuti su u ove dvije utakmice pokazali kako se itekako mogu nositi s Cedevitom, a u subotu s početkom u 20 sati neće nedostajati niti podrške s tribina.

"Što se tiče momčadi, imali smo malih problema sa Scottom, u momčad se nakon dva mjeseca vraća Jukić, a nadam se da će Kalajžić biti spremniji nego u onoj splitskoj utakmici. Kada bi mjerili pojedinačnu kvalitetu Cedevita osvaja titulu. Cilj nam je što duže ostati u egalu jer tada pritisak prelazi na drugu stranu. Ako uspijemo igrati na manji broj poena i smanjimo broj pogrešaka u napadu, imat ćemo šansu", dodao je Skelin za službene stranice kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!