Košarka

Novo pojačanje u Ciboni, vratio se Scottie Reynolds

Branimir Korać • četvrtak, 03.12.2020.
Novo pojačanje u Ciboni, vratio se Scottie Reynolds
Foto: Pixsell

Još jedno veliko pojačanje stiglo je u Cibonu. Nakon što je momčad pojačao Darko Planinić na centarskoj poziciji, na poziciji razigravača stigao je Scottie Reynolds...

Cibona se pojačava i traži nova rješenja na nekim deficitarnim pozicijama. Znalo se da ima problem na centarskoj poziciji gdje je stigao Darko Planinić, a na poziciji razigravača nije išlo s Ronaldom Mooreom pa je stigao Scottie Reynolds.

Reynolds bi se brzo trebao uklopiti, već je igrao u Ciboni, dobro mu je poznato ovo okruženje i od njega se očekuje da bude pravo pojačanje i definitivno nadogradnja na Moorea.

Zadnji klub za koji je nastupao bio je Strasbourg u čijim je redovima igrao u francuskom prvenstvu i u Fibinoj Ligi prvaka.

"Sretan sam što sam se vratio u klub koji mi puno znači! I dalje imam dobre odnose s ljudima u klubu i u Zagrebu i baš sam sretan što sam dobio priliku da se vratim. Sviđa mi se kako je posložena ekipa. Imamo kombinaciju mlađih i iskusnijih igrača. Nadam se da ću im svojim iskustvom biti vođa i pomoći najbolje što mogu. Za trenera imam jako puno poštovanja i čast mi je što mogu igrati za ovakvog trenera. Spreman sam prionuti na posao i jedva čekam da se pokažemo na terenu. Sutra nas čeka ta prva utakmica nakon reprezentativne stanke. Pripremili smo se i protiv FMP-a idemo na pobjedu. Ono što sam još mogao vidjeti na treninzima je kako su ovi dečki borbeni, željni pobjeda. Nadam se da ćemo to pokazati i sutra", istaknuo je Reynolds za Ciboninu stranicu.

Zadovoljan je i Ivan Velić koji još nije siguran hoće li koristiti Reynolsa već u ovom susretu.

"Potpisali smo Scottieja koji je s nama već neko vrijeme. On i Planinić će nam dati puno na kvaliteti ekipe. Trebat ćemo malo i biti oprezni jer obojica imaju pauzu od igranja utakmica. Bit ćemo i strpljivi, polako se dizati u formi i biti najbolji kada to bude najpotrebnije! Sutra nas već očekuje teška utakmica protiv FMP-a. Imamo svi neke svoje probleme, FMP sigurno mjesec dana nije odigrao službenu utakmicu. U ovoj reprezentativnoj pauzi su bili svi skupa i to im je olakšavajuća okolnost, s druge strane mi smo tu doživjeli neke promjene. Prkačin i Drežnjak su bili u reprezentaciji, stigao je Reynolds koji je prvotno bio u samoizolaciji i na treningu je došlo do neke sitne ozljede tako da ćemo još vidjeti hoćemo li ga koristiti. Tu je i Darko Planinić koji nema pravo nastupa do drugog dijela ABA lige. Imamo tako dosta toga s čime smo se morali nositi, ali očekujem dobru reakciju momčadi i dat ćemo sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede u ABA ligi."

Susret protiv FMP-a na rasporedu je u petak od 20 sati.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

ABA liga

1Crvena zvezda 224+433
2Partizan 206+457
3Budućnost VOLI 197+204
4Mega Basket 1610+106
5Cedevita Olimpija 1610+51
6Zadar 1412+42
7Igokea 1313-77
8Studentski centar 1115-35
9Split 1115-105
10Borac Čačak 1016-117
11FMP 1016-163
12Cibona 917-156
13Mornar Barsko zlato 620-326
14Krka 521-314

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!