Košarka

Olympiacos ponovno siguran

Goran Markuš • petak, 15.05.2009.
Olympiacos ponovno siguran

Još jednu sjajnu utakmicu odradio je naš Nikola Vujčić i njegov Olympiacos koji je kod Maroussija bez većih problema stigao i do druge polufinalne pobjede u grčkoj HEBA ligi...

Dok je PAO odigrao još jednu više/manje neugodnu utakmicu sa Arisom Olympiakos je nastavio gdje je stao i sa sigurnih 15 poena razlike i po drugi puta u playoffu svladao Maroussi.

Već nakon prve četvrtine gosti su pobjegli na +11 nakon čega prednost nisu ispuštali do kraja susreta. Domaći trojac Jarod Stevenson (14 poena, 5 skokova) - Kosta Kaimakoglou (13 poena, 8 skokova) - Billy Keys (10 poena) pokušao je vratiti Maroussi u igru, a najbliže su bili uoči poluvremena kada se razlika smanjila na neočekivano malih pet poena razlike.

Vezane vijesti

Ipak, vrlo motivirani gosti predvođeni raspoloženim Yotamom Halperinom (23 poena) ne dopuštaju nikakva iznenađenja i već uoči posljednjih deset minuta igre vraćaju se na puno ugodnijih devet poena razlike.

Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je i naš Nikola Vujčić koji je za 29 minuta upisao 16 poena (2/2 slobodna bacanja, 7/13 šut za dva), pet skokova i tri asistencije. Za kraj svakako treba spomenuti i Thodora Papaloukasa koji je za 30 minuta ubacio 15 poena.

Treći međusobni polufinalni ogled ovih dviju momčadi na rasporedu je u nedjelju s početkom u 16h.

Grčka liga

polufinale

Panathinaikos84:80Aris
Olympiakos102:80Maroussi
Aris53:66Panathinaikos
Maroussi78:93Olympiakos
Panathinaikos71:69Aris
Olympiakos81:67Maroussi

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!