Nogomet

Balakov: "Nije normalno kako mi gubimo"

Mišo Gulić • srijeda, 30.11.2011.
Balakov: "Nije normalno kako mi gubimo"
Foto: FaH

Nova loša predstava igračima Hajduka ovaj put je značila i oproštaj od kupa, a Zagrebašima ostaje zadovoljstvo da se nakon niza loših rezultata u prvenstvu stvari konačno pokreću na bolje.

Trener Hajduka Krassimir Balakov je otvoreno rekao kako je razočaran posljednjim rezultatima, ali i kako će u prvenstvenoj pauzi sve podrobno analizirati. S druge strane Gordan Ciprić je bio presretan ostvarenim uspjehom, ali čvrsto je ostao na zemlji priznavši kako je i sreća odigrala svoju ulogu.

Balakov je na otvaranju konferencije za medije posebno naglasio manjak karaktera u njegovoj momčadi: "Nije normalno kako mi gubimo utakmice. Razočaran sam što je mojoj momčadi ponovno nedostajalo karakternosti u igri. Mladi daju sve od sebe, ali tu se pojavljuje i problem iskustva."

Vezane vijesti

Nakon poraza od Lokomotive i sada Zagreba očito je kako Bilima ne leži glavni grad: "Naš cilj je je bio držati loptu što dalje od naših vrata. Nismo u tome uspjeli i sada moramo dalje. Nećemo tražiti alibije."

"Iako su nam šanse teoretske, još imamo bitku u prvenstvu, ali i za jedno od mjesta koje vode u Europu. Nije ovo normalna situacija u kojoj se nalazimo." dodao je trener Hajduka.

Tijekom tjedna Bugarin je posebno naglašavao kako je ovo "utakmica sezone". Na pitanje osjeća li se sada izdano i kakvu reakciju uprave očekuje, Balakov je rekao: "Ne osjećam se izdano ni najmanje, jer to su mladi igrači koji su podložni oscilacijama i potrebno je dosta strpljenja. Podbacili smo u napadu. Mi smo profesionalci i za susret sa Zadrom se moramo dignuti u svim segmentima igre, moramo popraviti dojam.. Uprava će se očitovati, ali i kazne su sastavni dio posla."

Gordan Ciprić je bio prilično iskren u svom izlaganju netom po završetku susreta: "Znao sam da ćemo morati odigrati vrhunski kako bi nadoknadili minus is Splita. Mora se priznati kako smo imali i sreće, Vidaković je obranio čudo na samom kraju utakmice. Što reći o jedanaestercima, to je totalna lutrija koja je danas otišla na našu stranu."

Ipak, Zagreb je imao više od igre i stvari mogao riješiti i ranije: "Stvari su se razvijale povoljno, ali mogli smo i ranije riješiti pitanje pobjednika. No, za postići zgoditak u 87. minuti trebate imati i malo sreće. Za jedanaesterce sam imao čak devetoricu spremnih, ništa nisam želio prepustiti slučaju."

Hrvatski kup

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 19:07
    Balakov je došao po novac... Nema on osjećaja za Hajduk...Igra se sa Legendom i ponosnom poviješću...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 18:59
    Problem nije samo kod Hajduka, nego u cijeloj Hrvatskoj! Jednostavno se za dres vise ne gine. Umisljenim "zvjezdama" Dinamo/Hajduk itd. predstavljaju samo odskocnu dasku da se dobro prodaju, drugo ih ne interesira!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 18:16
    Kad pobjeđuješ svi su Hajduk,a kad gubiš tu smo mi,NAJVJERNIJI!!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 11:46
    Koliko god da Dinamo bio u formi ili ne bio, Hajduk mu debelo pomaže svojim lošim igrama i rezultatima... Doduše ovo je bila kup utakmica ali i u prvenstvu je ista situacija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 00:10
    Strasno, srozavanje totalno iako tko moze reci da je STRASNO iznenadjen?? Da, Hajduk je bio favorit ali ne preveliki, a sto je najgore slavlje igraca Zagreba je bilo ogromno.....a dobili su Hajduka...nes ti naseg Hajduka..nazalost. bring on next season
    Obrisan korisnik