Nogomet

Toplak: "U Kupu se piše samo prolaz"

Ivana Strahija • srijeda, 30.11.2011.
Toplak: "U Kupu se piše samo prolaz"
Foto: Sandro Donda

Vinkovački strateg nije bio nimalo uznemiren time što su njegovi nogometaši "živjeli opasno" u Mladini i na koncu jedva prošli u polufinale Kupa.

"Sjećate li se koga je Varteks prošle godine izbacio u drugom kolu? Tako će se i sada pamtiti samo to da smo mi prošli dalje", kazao je za Sportnet Samir Toplak, koji je tako ostvario svoju veliku želju i po treći se puta u tri sezone plasirao sa svojom ekipom u polufinale Hrvatskog kupa.

Tome je dodao: "Ovu utakmicu smo dobro kontrolirali. Nažalost, nepotrebno smo primili gol, ali na sreću na vrijeme smo i zabili i to je jedino važno u ovom trenutku. Ako uzmem u obzir svih 180 minuta četvrtfinala moram reći kako smo sasvim zasluženo pobijedili i prošli dalje."

Vezane vijesti

Što se tiče protivnika u polufinalu, Toplak se nada, kao i ostali, izbjeći Dinamo: "Pošto je Hajduk ispao, jedino Dinamo je neželjeni protivnik. Sa Zagrebom i Osijekom bi već bilo lakše." Datum izvlačenja parova još nije poznat, pretpostavlja se da će biti u prosincu.

Predsjednik Cibalije Željko Šarčević također je ponudio svoje mišljenje, kazavši kako očekuje da svoj klub u finalu ovogodišnjeg Kupa: "Želim da igramo finale, zaslužili smo nakon svih razočaranja prijašnjih godina. Čestitam igračima i stručnom stožeru na prolasku u polufinale i sada idemo dalje", istaknuo je Šarčević.

Hrvatski kup

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.12.2011. u 09:04
    ajmo cibalio,ti si jedino još što nas veseli u ovoj našoj tužnoj slavoniji.
    Obrisan korisnik