Nogomet

Villa: "Ovime su loši dani Barcelone zaboravljeni. Sada nam je svejedno koga ćemo dobiti"

Borna Rupnik • srijeda, 13.03.2013.
Villa: "Ovime su loši dani Barcelone zaboravljeni. Sada nam je svejedno koga ćemo dobiti"
Foto: EPA

Velika pobjeda protiv Milana napunila je igrače Barcelone dobrim raspoloženjem. Sada puni optimizma čekaju četvrtfinale Lige prvaka...

Katalonski je nogometni div uspio preokrenuti 0:2 iz prve utakmice na San Siru. Zaostatak je u prvom poluvremenu nadoknadio Lionel Messi s dva pogotka, a u nastavku su još dva dodali David Villa i Jordi Alba.

"Ovime su loši dani Barcelone zaboravljeni. Sada nam je svejedno koga ćemo dobiti u četvrtfinalu", konstatirao je napadač Barcelone, David Villa.

"Vidjeli smo povratak one stare Barcelone. Sada trebamo ovako nastaviti do kraja sezone, jednakim entuzijazmom i intenzitetom, i jednako gladno", dodao je bočni branič Jordi Alba.

Utakmicu su na Barcelonin mlin usmjerili rani pogodak - Messi je mrežu bio zatresao već u petoj minuti - ali i promašaj Milanovog napadača Nianga, koji je umjesto pogotka za 1:1 loptu poslao u vratnicu iz stopostotne situacije.

"Imali smo malo sreće s tim ranim pogotkom, to nam je itekako pomoglo", rekao je branič Gerard Pique, "no bili smo bolji od Milana od samog početka".

"Bili smo dovoljno dobri da mu zabijemo četiri gola, a atmosfera je na stadionu bila fantastična. Naši su navijači znali što nam treba, a mi smo im se odužili dobrom igrom", zaključio je.

Liga prvaka - završnica

osmina finala - uzvrati

Manchester United1:2Real Madrid
Borussia D.3:0Šahtar
PSG1:1Valencia
Juventus2:0Celtic
Schalke 042:3Galatasaray
Barcelona4:0Milan
Málaga2:0Porto
Bayern0:2Arsenal

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.03.2013. u 15:52
    villa drago mi je radi tebe, legenda si bia i osta...
    Obrisan korisnik