Nogomet

Klopp: "Ništa me nije iznenadilo, ali teško je progutati ovakve golove", Allegri: "Ne brine me uzvrat"

Borna Rupnik • srijeda, 25.02.2015.
Klopp: "Ništa me nije iznenadilo, ali teško je progutati ovakve golove", Allegri: "Ne brine me uzvrat"
Foto: EPA

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka u Torinu, Juventus je ostvario pobjedu, a Borussia iz Dortmunda postigla vrijedan gol u gostima, zbog čega su u oba tabora imali razloga za zadovoljstvo.

Stara dama pobijedila je žuto-crne iz Dortmunda 2:1, što i jedne i druge ostavlja u igri za četvrtfinale Lige prvaka. Trener gostiju iz Njemačke, Jürgen Klopp, posebno je zadovoljan prvim dijelom, osim primljenim pogocima.

"Tada smo stvarali Juventusu probleme, ali teško je progutati poraz zbog onako primljenih pogodaka. Dobro smo reagirali na zaostatak, ali kasnije smo postali previše pasivni. U nastavku je Juventus imao dvije izvrsne šanse, stoga je rezultat sasvim u redu. Ništa me nije iznenadilo", rekao je.

Jedini strijelac Borussije (D), Marco Reus, također smatra kako će obrana njegove momčadi biti ključ uzvrata.

"Znamo da se možemo braniti bolje od ovoga. To moramo popraviti, a postignuti pogodak nije nam dao onoliko samopouzdanja koliko smo očekivali. Nismo bili dovoljno opasni u nastavku, ali sve je još otvoreno", kaže.

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri, misli da su njegovi igrači mogli završiti utakmicu čiste mreže te je uvjeren da u Dortmundu može do pozitivnog rezultata.

"Šteta što smo primili gol, ali i to se događa. Buffon je jedva imao posla, a ovo je korak naprijed za ovu momčad koja može daleko u Europi. Ne brine me uzvrat, samo trebamo biti strpljivi i organizirani te moramo koristiti slabosti protivnika", zaključio je.

Liga prvaka

osmina finala - prve utakmice

Šahtar0:0Bayern
PSG1:1Chelsea
Schalke 040:2Real Madrid
Basel1:1Porto
Juventus2:1Borussia D.
Manchester City1:2Barcelona
Bayer Leverkusen1:0Atlético Madrid
Arsenal1:3Monaco

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • etti25.02.2015. u 10:59
    Juventus će zabiti minimalno jedan pogodak u gostima, a vidjet ćemo koliko ih je u stanju BVB zabiti, trebat će im bar 3
    etti
  • ivos25.02.2015. u 09:55
    Forza Juve!!!!!
    ivos
  • Obrisan korisnik25.02.2015. u 09:53
    3:0 za dortmund na westfalenu
    Obrisan korisnik