Košarka

Naglić: "Bašić je odigrao možda i najzreliju utakmicu otkad sam ovdje trener", Nazor: "Nadamo se povratku u Zadar"

Petar Jenjić • subota, 12.05.2018.
Naglić: "Bašić je odigrao možda i najzreliju utakmicu otkad sam ovdje trener", Nazor: "Nadamo se povratku u Zadar"
Foto: FaH

Zadru je na pobjedi u prvoj polufinalnoj utakmici čestitao Cibonin trener Ante Nazor, ističući kako se nada povratku u Višnjik u trećem susretu. S druge strane, Aramis Naglić je, između ostalog, posebno pohvalio Lovru Bašića i Luku Božića...

Košarkaši Zadra uspjeli su u prvoj polufinalnoj utakmici prvenstva Hrvatske doći do pobjede protiv Cibone i stići na korak do finala. Zadrani su pred svojim navijačima stigli do pobjede rezultatom 89:78, a utakmicu je prokomentirao i trener domaćina Aramis Naglić.

"Čestitam svojim igračima na pobjedi. Igrali smo praktički bez Jakova Vladovića, ranije se još znalo kako neće biti Mislava Brzoje, a oni su nam jako bitan dio rostera. U početku nas je držala trauma iz polufinala Kupa, ali kasnije su nam odličan skok i energija, uz pomoć tribina, donijeli pobjedu."

"Jako mi je drago što je Luka Božić odigrao dobru utakmicu, a isto vrijedi i za Lovru Bašića. On voli ovakve utakmice i mislim da mu je ovo bila najzrelija otkad vodim Zadar", zaključio je Naglić.

Na susret se osvrnuo i gostujući trener Ante Nazor koji je dodao kako se nada da će se ponovno vidjeti u Zadru u trećoj utakmici.

"Zadru čestitke na pobjedi, bili su bolji od nas kada su preuzeli kontrolu nad rezultatom, a napadačkim skokom dolazili do trećeg ili četvrtog napada. Kada smo izgubili obrambeni skok upali smo u probleme. Imali smo kasnije i slabiji šut, ali ne vjerujem da smo zbog toga izgubili, bilo je tu i drugih elemenata koji nisu bili dobri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10813.05.2018. u 22:22
    „nadamo se povratka u Zadar" ... koja izreka trenera ekipe koja je prije pocetka morala bit favorit. S time on priznaje neku mogućnost da će Zadar dobiti u gostima šta bi on naravno morao silno njekati. Nikad bolje motivaciije za drugu utakmicu.
    narada108
  • Torca-Dubrava13.05.2018. u 10:33
    Bravooo Zadre.........
    Torca-Dubrava