Košarka

Naglić: "Cibona je trenutno u blagoj prednosti", Nazor: "Nije nam potrebna dodatna motivacija"

Petar Jenjić • nedjelja, 20.05.2018.
Naglić: "Cibona je trenutno u blagoj prednosti", Nazor: "Nije nam potrebna dodatna motivacija"
Foto: FaH

Uoči posljednje, treće utakmice polufinala hrvatskog prvenstva između Cibone i Zadra treneri obiju momčadi istaknuli su kako njihovim igračima ne treba dodatna motivacija jer su to susreti koji su nagrada za cijelu sezonu...

Trener Cibone Ante Nazor najavio je posljednju, treću polufinalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv Zadra u kojem Vukovi traže prolazak u finale.

"Pred nama je utakmica za koju nije potrebna dodatna motivacija. Ovo su utakmice za koje se živi i koje dođu kao nagrada za sve ono što se pretrpi cijele sezone. Moji igrači moraju biti spremni i odgovoriti na sve zahtjeve koje dvoboj nosi."

"Nastupit ćemo i kockarski, kao što smo to radili prije u ovakvim dvobojima, ali ćemo prekriti i naše nedostatke. Najbitnije je držati se plana igre te da ove dodatne stvari, koje su bili prisutne u prvoj utakmici, pustimo da prođu pored nas nezamijećeno. U psihološkom pogledu to je najvažnije za moju momčad", zaključio je Nazor za službene stranice kluba.

Susret je najavio i trener domaće momčadi Aramis Naglić koji ističe kako je Cibona blagi favorit.

"Prve su dvije utakmice pokazale da je Cibona u ovom trenutku u blagoj prednosti u odnosu na nas, pogotovo s obzirom na sve probleme koje mi imamo s ozljedama. Trenutno posjeduje veću igračku rotaciju i izrazitu kvalitetu u Žoriću i Tomasu. U treću utakmicu moramo unijeti ogromnu energiju, jedno ludilo koje ćemo pretpostavljam i imati s obzirom na podršku od navijača."

"Do zadnjeg trenutka nećemo znati kojim ćemo rosterom raspolagati. Određeni pritisak postoji, ali ne kakav je bio u Kupu. Želja za ulaskom u finale je ogromna i sigurno će svaki igrač dati svoj maksimum. Želimo to i zbog navijača koji nas konstantno bodre tijekom cijele sezone", zaključio je Naglić.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!