Nogomet

Pamić: 'Znao sam da možemo dobro igrati, sretan sam što mogu trenirati ovu momčad'

Petar Jenjić • utorak, 31.10.2023.
Pamić: 'Znao sam da možemo dobro igrati, sretan sam što mogu trenirati ovu momčad'
Foto: Pixsell

Nakon poraza od Osijeka u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa, trener Karlovca Igor Pamić čestitao je protivniku, ali i pohvalio svoje igrače. Istaknuo je da rade ozbiljno i da je vjerovao da njegova ekipa može odigrati dobro...

Trener Karlovca Igor Pamić prokomentirao je poraz svoje momčadi od Osijeka za MaxSport. Gosti su slavili s minimalnih 1:0.

Igraj na utakmice SuperSport HNK na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Igrali smo protiv vrlo ozbiljne momčadi, četvrte momčadi prvenstva. Znali smo da će biti teško, ali 90 minuta igrali smo koncentrirano i nismo se bojali Osijeka. Znam momčadi koje Zekić vodi, on je ekstra trener i on točno zna da ne smije ostaviti prostora iza. Tu su igrači na višoj razini koji stalno igraju ovakve utakmice. Falilo je malo hrabrosti i drskosti prema naprijed, ali odlično znam svoju ekipu. Znao sam da možemo dobro igrati, sretan sam što je mogu trenirati, bez obzira na rang."

Dileme oko zaslužene pobjede Osijeka nije bilo.

"Izgledamo ozbiljno, radimo ozbiljno. Osijek je zasluženo dobio, tu dileme nema. Radije bih da su nam zabili s 30 metara, nego ovako iz penala, ali čestitam Osijeku i želim mu da osvoji Kup i što bolji u prvenstvu. Osijek volim, znaju da to pričam iz srca, ali idemo dalje. Danas smo nešto naučili i ja i moji dečki, možda napravimo i iznenađenje, iako u prvenstvu ne blistamo.".

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

SuperSport Hrvatski kup

osmina finala

Jadran Luka Ploče0:2Hajduk
Rudeš3:1Slaven Belupo
Karlovac 19190:1Osijek
Oriolik0:8Dinamo
Gorica4:0Radnik Križevci
Vukovar '911:2Lokomotiva
Cibalia1:3Rijeka
Varaždin3:2Istra 1961

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!