Nogomet

Slaven Belupo s kombiniranom postavom u Sjevernoj Irskoj

Lovro Štrbinić • srijeda, 25.07.2012.
Slaven Belupo s kombiniranom postavom u Sjevernoj Irskoj
Foto: FaH

Slaven Belupo u prvoj je utakmici drugog pretkola Europske lige s visokih 6:0 porazio Portadown, što mu nudi povoljnu situaciju pred uzvrat. Stoga ne čudi što će Ferenčina u uzvratu odmoriti neke igrače.

Uvjerljiva pobjeda na koprivničkom stadionu omogućila je Slaven Belupu da već vrši pripremu za susret s Athletic Bilbaom. Sve osim potvrde prolaza u Sjevernoj Irskoj bilo bi ravno senzaciji jer Portadown ničim nije pokazao da može do trećeg pretkola Europske lige.

Stoga i Roy Ferenčina smatra ovo dobrom prilikom da se nekim igračima koprivničkog prvoligaša priušti odmor, dok će s druge strane prigodu na travnjaku dobiti oni koji trenutno nisu u prvom planu.

U Koprivnici su tako ostali Davor Vugrinec i Nikola Rak, strijelac tri pogotka u prvom susretu protiv Portadowna, a mjesto na putu za Sjevernu Irsku našlo je 16 igrača.

Ferenčina je najavio i očekivani sastav, odnosno od prve minute bi trebali zaigrati: Rodić, Šestak, Grgić, Bubnjić, Maras, Batarelo, Brlek, Takač, Kuprešak, Šaban i Delić, dok će s klupe priliku čekati: Pelin, Čanađija, Bušić, Kokalović i Purić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 23:02
    bit će gusto, očekuje se magla
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 21:29
    Znam da nije tema, ali može li mi netko pobliže objasniti šta je bilo sa ovim Mujanovićem da ga Rijeka potpisuje!? Vrijednosti, mane i tako to?! Zahvaljujem! Ujedno sretno u EL. sutra i na putu do skupina Europske Lige. Riječani navijaju za vas!!! :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 18:03
    Bit će im Lotsofgoals Trpasohn.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.07.2012. u 17:28
    Šaban hat-trick
    Obrisan korisnik
  • Shadowfax25.07.2012. u 16:13
    Očekivani sastav kontra Iraca, al mi fali Geng.
    Shadowfax