Nogomet

Wenger razočaran suđenjem

Nikola Vlahović • četvrtak, 18.02.2010.
Wenger razočaran suđenjem
Foto: EPA

Nakon završene utakmice između Porta i Arsenala, prve reakcije bile su očekivane. Wenger se bunio na suca i smatra da ih je nepravedno oštetio, dok je trener domaćina zadovoljan igrom svoje momčadi...

Premda je Arsenal izgubio od Porta u osmini Lige prvaka isključivo svojom krivicom, odnosno dekoncentracijom vratara Fabianskog, trener Arsenala Arsene Wenger ima drugačije mišljenje. "Vjerujem da je slučajno Campbell vratio loptu vrataru. A onda je sudac gurnuo vratara i dao loptu Portovim igračima. Sudac je trebao pričekati da se namjesti živi zid. To je velika pogreška suca i prije toga nije sudio čisti jedanaesterac za nas", rekao je razočarani Francuz.

Kapetan i veznjak Arsenala također je bio nezadovoljan nakon utakmice. "Što smo mogli napraviti kod drugog gola? Ništa! Nakon toga gola mi smo pali u igri. Još uvijek olako primamo golove, mislim da smo do drugog gola igrali vrlo dobru utakmicu ", dodao je Cesc Fabregas.

Trener Porta bio je zadovoljan pobjedom svoje momčadi, ali je naglasio da je Arsenal još uvijek u igri za prolaz. "Ovaj rezultat je vrlo dobar za Arsenal zato što su postigli veoma važan gol u gostima. Mislim da smo mi dobra momčad i da možemo izboriti povoljan rezultat u Londonu. Naravno, moramo vidjeti i kako ćemo stati sa ozljedama do uzvrata", zaključio je Jesualdo Ferreira.

Liga prvaka - završnica

osmina finala

Lyon1:0Real Madrid
Milan2:3Manchester United
Bayern2:1Fiorentina
Porto2:1Arsenal
Stuttgart1:1Barcelona
Olympiakos0:1Bordeaux
CSKA Moskva1:1Sevilla
Inter2:1Chelsea
Arsenal5:0Porto
Fiorentina3:2Bayern
Real Madrid1:1Lyon
Manchester United4:0Milan
Sevilla1:2CSKA Moskva
Chelsea0:1Inter
Barcelona4:0Stuttgart
Bordeaux2:1Olympiakos

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2010. u 09:32
    hanson-majstor ostaje majstor..
    Obrisan korisnik