Košarka

Arapović: "Dat ćemo sve od sebe da ovo bude zadnja utakmica u seriji", Babić: "Znamo što nas čeka u Pioniru"

Petar Jenjić • petak, 24.03.2017.
Arapović: "Dat ćemo sve od sebe da ovo bude zadnja utakmica u seriji", Babić: "Znamo što nas čeka u Pioniru"
Foto: FaH

U subotu s početkom u 20 sati košarkaši Cedevite imaju prvu meč loptu u polufinalnom susretu ABA lige protiv Partizana. Na put idu spremni i u punom sastavu i nadaju se kako će ovo biti posljednja utakmica u seriji...

Vrlo dobra utakmica je iza košarkaša Cedevite koji su u Domu sportova svladali Partizan i time došli na korak do ulaska u finale. Zagrebačka momčad će u subotu u Beogradu tražiti i drugu pobjedu i sigurno je da će učiniti sve da do nje i dođe.

Trener Veljko Mršić svjestan je važnosti utakmice: "Četvrta nam je ovo utakmica u sezone i očekujemo čvrst dvoboj. Partizan će ući maksimalno angažiran, no i mi moramo odgovoriti na isti način. Prva greška koju možemo napraviti je, ako uđemo s razmišljanjem da imamo prednost 1:0 i da nam je to u podsvijesti. Idemo kao da je to jedina utakmica i tako ćemo pokušati odigrati. Znamo ih dobro i idemo na pobjedu"

Marko Arapović se nadovezao na trenerove riječi: "S obzirom na to da čest nemamo efekt domaće publike, uvijek nam je zadovoljstvo ići na utakmicu gdje je zapravo neprijateljska atmosfera. Odlična su ekipa koja će pred punim Pionirom igrati na maksimumu. Moramo doći koncentriraniji i spremniji i ne smijemo dopustiti da ambijent dvorane na nas utječe. Idemo pobijediti i dat ćemo sve od sebe da ovo bude posljednji dvoboj u seriji."

Sličnih je razmišljanja i Luka Babić koji ponavlja kako Cedevita ide po pozitivan rezultat: "Znamo što nas čeka, uvijek je zadovoljstvo igrati pred Partizanovim navijačima. Najvažnije je da ostanemo mirni, ne reagiramo na provokacije, budemo što pametniji, čekamo svoju priliku i iskoristimo je što je bolje možemo."

Iako je bilo problema s ozljedama u redovima zagrebačke momčadi, na gostovanje vrlo vjerojatno putuju u punom sastavu. Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 20 sati.

ABA liga, doigravanje

polufinale

Cedevita83:76Partizan
Crvena zvezda82:67Budućnost VOLI
Partizan74:73Cedevita
Budućnost VOLI63:57Crvena zvezda
Cedevita87:78Partizan
Crvena zvezda82:59Budućnost VOLI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!